'Kurt Seyit ve Şura'yı Fahriye de kurtaramadı

Aramızda Kalsın programının sunucularında Salih Keçeci, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisine katılan Fahriye Evcen için, ' Çok iyi bir can simidi olmadığını kabullenmek lazım ' dedi.
Fahriye Evcen Kurt Seyit ve Şura 


Bu sezon Mürüvvet rolüyle Fahriye Evcen'in ekibine katıldığı 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi reytinglerde yine hayal kırıklığına uğradı.

TV8'de yayınlanan Aramızda Kalsın programının sunucularından Salih Keçeci, konuyla ilgili Fahriye Evcen'e ağır eleştirilerde bulundu.

Keçeci, daha önceki dizilerine bakıldığında Fahriye Evcen'in 'Kurt Seyit ve Şura' dizisine gelmesinin çok fazla artı sağlamayacağını söyledi.

'Fahriye Evcen'in çok iyi bir can simidi olmadığını kabullenmek lazım' diyen Salih Keçeci, 'Yalancı Bahar, Veda, Çalışıkuşu ne oldu? Yayından kaldırıldı. Kim oynuyordu?
Fahriye Evcen. Demek ki serum yanlış serum belki de. İnşallah değildir. Emeğe saygı her zaman duyarım. Büyük emek var, büyük masraf var. Ama seyirci bazı şeyleri yemiyor demek ki' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE

Fahriye Evcen Hakkında
Almanya Düsseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul'a yerleşen Fahriye Evcen, Yaprak Dökümü adlı dizide Necla karakterini canlandırdı. Fahriye Evcen ilk sinema deneyimini 11 Nisan 2008 yılında yayınlanan Cennet filminde başrol oyuncusu olarak yaşadı, aynı sene Aşk Tutulması filminde başrol oynamıştır. Filmografi: Asla Unutma (2005) Hasret, Songül (2006) Ce...
devamı
Kurt Seyit ve Şura Hakkında
Kurt Seyit Ve Şura Fragmanı : Ay Yapım'ın yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı Hilal Saral'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Ece Yörenç kaleme alıyor. Nermin Bezmen'in ' Kurt Seyt ve Shura ' adlı kitabından uyarlanan dizi, yüzyıl başı Rusya'sından 1920'lerin İstanbul'una uzanan dönemde yaşanan tutkulu bir aşk hikayesini konu alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un muhafız alayını...
devamı
25 Eylül 2014 Perşembe günü yayınlandı