Kendi'den Hande Yener'e: Emek ve Fikir Hırsızlığı Yapıldı!

Besteci Mert Ekren, Kendi için hazırladığı şarkıyı Hande Yener'e verince olanlar oldu.
Hande Yener Şarkı Sözü Magazin Dünyası 


Ekren'in yeni şarkısını Hande Yener dinleyip beğendi. O sırada yeni hazırlayacağı kozmetik ürünleri için yurt dışında olan Kendi, şarkının bittiğini bilmediğinden dolayı Hande Yener bu fırsatı değerlendirdi ve şarkıyı kendisi için aldı.

Yurt dışından dönen Kendi, aradığı zaman Mert Ekren'i bulamamış ve Mert Ekrem de şarkıyı bir başkasına verdiğini söylemek için kendisine yazılı bir açıklama yapmış. Ekren'in twitter hesabı üzerinden alaylı bir biçimde şarkının Hande Yener'e verildiğini açıklaması iki şarkıcı arasında da soğuk rüzgarlar esmesine neden oldu.

Besteci Mert Ekren, twitter hesabı üzerinden Kendi için hazırlanmış şarkıyı başkasına verdiğini açıklamak için ' Kendi, kendine biten şarkılar vardır:) ' açıklamasını yaptı. Hande Yener'in bu tweet'i retweet etmesi, şarkıcı Kendi ve ekibinde büyük bir şok etkisi yarattı.

Kendi, Mert Ekren'in bu davranışını hiç etik bulmadığını ve iş ahlakına sığmadığını belirtirken, bundan sonraki çalışmaları için başka söz yazarları ve bestecilerle devam edeceğini söyledi.
17 Ocak 2015 Cumartesi günü yayınlandı