İrem Derici burnuyla flüt çaldı

İzlenme rekorları kıran program 3 Adam'a konuk olan ünlü şarkıcı İrem Derici, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak ile birlikte ' Bu Şarkı Kalbimin Tek Sahibine ' şarkısını flütle çaldılar. Şarkıyı flüt eşliğinde söyleyen Derici daha sonra burnuyla kendi şarkısını çaldı. İrem Derici'nin burnu ile flüt çalması büyük beğeni toplarken izleyenler şaşkınlıklarını da gizleyemedi.
İrem Derici Eser Yenenler Türkiye Oğuzhan Koç İbrahim Büyükak 


Yaptığı hit şarkılarla müzik listelerini alt üst eden ve Kalbimin Tek Sahibine şarkısı ile Türkiye ' nin gelmiş geçmiş en çok dinlenen şarkısına imza atan İrem Derici 3 Adam programına konuk oldu.

Programda Eser Yenenler, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak Kalbimin Tek Sahibine şarkısını flütle çaldılar. Şarkıyı flüt eşliğinde söyleyen Derici daha sonra burnuyla kendi şarkısını çaldı. İrem Derici ve 3 Adam ' ın bu görüntüsü stüdyodaki ve ekran başındaki izleyenleri kahkaya boğdu.

İrem Derici Hakkında
Müziğe daha küçük yaşlarda ilgisi olan ve 4 yaşında org çalmaya başlayan sanatçı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano Bölümü mezunudur. O Ses Türkiye yarışmasına katılmıştır. İlk teklisini Kasım 2012'de çıkarmıştır. " Bensiz Yapamazsın " isimli single çalışmasıyla profesyonel anlamda müzik hayatına başlamıştır.Bensiz Yapamazsın'ın sözleri Özlem Küçükyılmaz, müziği ise Melih Kibar'a aittir.Ayrıca Melih Kibar'ın son bestesi olarak bilin...
devamı
Eser Yenenler Hakkında
Eser Yenenler, ekranların son komik adamı; 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın yazarı ve en yetenekli oyuncularından biri. Eser Yenenler, 14 Şubat 1984 tarihinde Bursa’da doğmuştur. 11 yaşında tiyatroya başladı. İlk ve orta okulu Bursa’da okudu, Liseyi ise Bursa Gazi Anadolu Lisesi'nde okumuştur. Daha sonra da Marmara Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olmuştur. İki ablası vardır. 6 yaşındayken babası vefat etmiş. Eser Yenenler, her sene "Çakırke...
devamı
19 Nisan 2015 Pazar günü yayınlandı