Her Şey Dahil / Yılmaz Morgül ile Bülent Ersoy arasında buzlar eridi mi?

Uzun bir süredir ortalıkta görünmeyen Yılmaz Morgül Show TV'de yayınlanan Alişan'la Çağla Şıkel'in sunduğu Her Şey Dahil programına konuk oldu.
Alişan Müzeyyen Senar İbrahim Tatlıses Bülent Ersoy Yılmaz Morgül 


Bülent Ersoy'la aralarının açık olduğu bilinen Yılmaz Morgül, Bülent Ersoy'la barıştınız mı? sorusuna cevap verdi.

Yıllar sonra Bülent Ersoy'la Müzeyyen Senar'ın cenazesinde bir araya geldiklerini söyleyen YIlmaz Morgül, İbo şovda İbrahim Tatlıses bizi barıştırmak istedi o an barıştık gibi göründü fakat ondan sonra barışma gibi bir şey söz konusu olmadı' dedi.

Müzeyyen Senar'ın cenazesinde Bülent Ersoy'a yardımcı olduğunu söyleyen Yılmaz Morgül, o arada Bülent Ersoy beni gerçekten çok sevdiğini ama bu sevgisini gösteremediğini söyledi dedi.
Alişan Hakkında
İstanbul'un Beyoğlu ilçesinin Şişhane semtinde dünyaya geldi. Aslen Bingöl'lüdür. Sırasıyla Kuvay-ı Milliye ilkokulunu, Özel Şişli Koleji ortaokulunu, Özel Evrim Lisesini bitirdi. Çok istemesine rağmen Hava Harp Okulu imtihanlarını 1 puanla kaybedip pilot olamadı ve İ.T.Ü Konservatuar bölümünü kazandı. Müzik hayatının yoğunluğundan 3. Sınıfın sonunda devamsızlık yüzünden okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Bu...
devamı
İbrahim Tatlıses Hakkında
Adanalı bir sinemacının, inşaatta sesini duymasıyla birlikte önce Adana'da ardından Ankara'da çeşitli gazinolarda sahneye çıktı. 1975 yılında çıkardığı "Ayağında Kundura" adlı plakla tüm Türkiye'ye sesini duyurdu. Ardından "Sabuha", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Mumdur" gibi türküleriyle ününü pekiştirdi. "Allah Allah", "Kara Zindan", "İnsanlar" ve "Fosforlu Cevriyem" gibi albümleri büyük ilgi gördü. "Allahım Neydi Günahım", "Yakamoz", "Yol Ver Dağlar...
devamı
18 Mart 2015 Çarşamba günü yayınlandı