Harun Kolçak: 'Sezen Aksu'ya hala aşığım'

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok programının dünkü bölümüne konuk olan Harun Kolçak, şaşırtan bir aşk itirafında bulundu.
Aşkın Nur Yengi Harun Kolçak Levent Yüksel Sezen Aksu Mesut Yar 


Mesut Yar'ın 'Sezen Aksu destek seçkilerinde gerçekten yanlış yaptı mı? ' sorusu üzerine Kolçak, 'Ben kendi adıma konuşabilirim. Tunç orkestrası ve Sezen Aksu sürecini çok büyük keyifle yaşayan insanlardan biriyim ve Sezen'in desteklerinde hiç bir zaman yanlışını görmedim. Bana karşı ve benle aynı dönem çıkan Aşkın Nur Yengi'ye de. Sezen'in Levent Yüksel'e sonsuz bir desteği olduğunu biliyorum. Diğerleriyle bilmiyorum, bilmediğim konuda yorum yapamam ' yanıtını verdi.

'SEZEN İLE DERİN BİR DOSTLUĞUMUZ VAR '

Sezen Aksu ile eskisi gibi çok görüşemediğini belirten ünlü şarkıcı, 'Ama görüştüğüm zamanda farklı şeyler konuşuyoruz, eğleniyoruz ya da beste yapıyoruz. Bizim Sezen ile herkesin idrak edemeyeceği, çok derin, farklı bir dostluğumuz var ' dedi.

Bunun üzerine Yar, 'Herkesin idrak edemeyeceği, çok derin, farklı bir dostluğumuz derken ' diye sordu.
Kolçak da, 'Çok özellerimi ben Sezen ile paylaşabildim. Beraber birbirimize sarılarak ağlaştığımız günler oldu ' diye yanıt verdi.

'SEZEN'E HALA AŞIĞIM '


Kolçak, Yar'ın 'Bir şansı olsaydı Sezen ile evlenir miydin? ' sorusuna da 'Ben Sezen'e hala aşığım ' dedi.

Sezen Aksu'nun bu aşkı nasıl öğrendiğini de anlatan Harun Kolçak, 'Nadir tutkumun sürdüğü kadınlardan biri Sezen'dir ' ifadesini kullandı. BEYAZ GAZETE
Aşkın Nur Yengi Hakkında
Ortaokul öğrenimine Türk Musikisi Devlet konservatuarında çello öğrencisi olarak başladı, 11 yıllık bir öğrenim sürecinden sonra mezun oldu. 1981 yılında orta öğrenimine devam ederken Onno Tunç orkestrasında Sezen Aksu'nun vokalisti olarak görev almaya başladı. 1986 yılında Harun Kolçak ile birlikte Eurovizyon şarkı yarışmasında "Haydi söyle" adlı şarkıyla bireysel olarak boy göstermeye başladı. Bu yılı takiben 1987 Kuşadası Altın Güvercin Şarkı...
devamı
29 Kasım 2012 Perşembe günü yayınlandı