Deniz Seki Tuncelileri Çoşturdu

Tunceli'de, 10 Nisan Polis Günü'nde konser veren Deniz Seki, kendisini izlemeye gelenleri şarkılarıyla coşturdu.Tunceli'de, 10 Nisan Polis Günü'nde konser veren Deniz Seki, kendisini izlemeye gelenleri şarkılarıyla coşturdu. Seki, ilk kez geldiği Tunceli'de büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
Emniyet Müdürü Deniz Seki Polis Teşkilatı 


Tunceli'de polis teşkilatının kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında dün akşam Deniz Seki konser verdi. Konsere gelen izleyicilere barışı, kardeşliği ve farklı renklerin bir arada kardeşçe yaşamasını sembolize eden farklı renklerde atkı dağıtıldı. Yaklaşık 4 bin kişi, konser boyunca atkıları sallarken güzel görüntüler oluşturdu.

Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Deniz Seki'ye Tunceliler de eşlik ederken, hareketli şarkılarda izleyenler doyasıya dans etti. Seki, ilk üç şarkının ardından yaptığı konuşmada çok heyecanlı olduğunu söyledi. Seki, ' Her inanca saygı duyan, hoşgörü ile bakan, dil, din mezhep farkı gözetmeyen bir inancın mensubu olan değerli Tunceli halkı ve sevgili konuklar, bugün Polis Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle sizlerle bir aradayım. Tunceli'ye de ilk defa geldim ve çok mutlu oldum. Harika bir gün geçirmenizi diliyorum. Uzaklardan buraya geldim ama sizleri çok seviyorum ' dedi.

Seki, Tunceli'ye şimdiye kadar gelmemiş olmasının çok ayıp olduğunu ifade etti. Seki, ' Sağolsun Emniyet Müdürümüz Hayati Yılmaz bizleri buluşturdu. Bu arada konser organizatörlerine de duyurulur, gelip görsünler bizi şimdiye kadar neden bir araya getirmemişler? Burası çok güzel bir memleket, ama ne yapalım söylenecek çok şey var, biz her şeyin farkındayız. Bugün eğleniyoruz, dostluk adına kardeşlik adına, insanlık adına şarkılarımızı söyleyemeye devam ediyoruz ve edeceğiz ' diye konuştu.

Şarkıcının ara verdiği sırada sahneye vokalistliğini yapan kardeşi Serdar Seki çıkarak 'Leylim Ley' şarkısını seslendirdi.

EMNİYET MÜDÜRÜ: SEVGİLİ DERSİMLİLER, KENDİNİZE İYİ BAKIN

Tunceli Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, konser sırasında Deniz Seki'ye çiçek verip kente geldiği için teşekkür etti. Yılmaz, ' Sevgili Dersimliler kendinize iyi bakın, Allah'a emanet olun ' dedi.

Seki, konserin ardından zırhlı otomobille konakladığı otele geçti.

Deniz Seki Hakkında
Hayatı 1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da doğan Deniz Seki, öğrenim yıllarında ilkokulu Maçka Süheyla Artam'da, orta ve lise eğitimini de yatılı olarak[kaynak belirtilmeli] Çamlıca Kız Lisesi'nde okudu. Okulu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu oldu. Jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan aralarında Deniz Seki'nin de bulunduğu 19 sanık hakkkında uyuşturucu ticareti yap...
devamı
11 Nisan 2012 Çarşamba günü yayınlandı