Cemil İpekçi’den Veda Konuşması

Muğla ' nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Fashion TV Dünya Modellik Yarışmasına jüri üyesi olarak katılan ünlü modacı Cemil İpekçi, bir süre sonra modacılığı bırakacağını açıkladı.
Tuğba Özay Cemil İpekçi 


Yalıkavak ' da bulunan Palmarin ' de düzenlenen güzellik yarışmasında jüri olan Cemil İpekçi konuşma yapmak için sahneye davet edildi. Kısa bir konuşma yapan İpekçi, önümüzdeki yıllarda modacılığa veda edeceğini açıkladı. Kısa bir konuşma yapan İpekçi “Allah kısmet ederse Eylül ayında başlayacağım ve 2 yıl sonra sunacağım yeni bir koleksiyonum var. Önemli bir koleksiyon benim için. Bu koleksiyon ile beklide sizlere veda edeceğim. Cemil, artık Cemil İpekçi ' den çok yoruldu. Artık kendini yaşamak istiyor”dedi.

Cemil İpekçi ' nin konuşması sırasında,Tuğba Özay İse Cemil İpekçi ' nin modacılığına veda edeceğini duyunca ' Hayır ' diyerek bağırdı.
Cemil İpekçi Hakkında
Remzi Cemil İpekçi (D. 5 Ağustos 1948), Türk moda tasarımcısı. İstanbul doğumlu olan sanatçının baba tarafı Selanikten gelmiş, annesi ise Safranbolu Yörük Köyü'nden Çeyrekgillerdendir. Aynı aileden ünlü Soprano Leyla Gencer'in akrabasıdır. Baba tarafından İsmail Cem ve Abdi İpekçi ile kuzendir. 5 yaşından beri kesintili olarak İstanbul'da yaşamaktadır. İngiltere'deki Royal Academy of Art (Kraliyet Sanat Akademisi) 1971 yılında mezun oldu. 1...
devamı
26 Haziran 2014 Perşembe günü yayınlandı