Bülent Ersoy'dan Menajerine Fırça

Diva lakaplı Bülent Ersoy, Samsun ' da verdiği konserinde basın mensuplarını dışarı çıkartan menajerini fırçaladı ve basın mensuplarını sahneye çağırdı.“Gazino Günleri” kapsamında 27 yıl sonra Samsun'a gelen Bülent Ersoy, hayranlarının karşısına çıktı. Bülent Ersoy ' un ilk şarkısını okuduğu sırada menajeri, basın mensuplarını dışarı çıkarttı.
Bülent Ersoy 


Bu sırada menajeri Haluk Şentürk'e dönen Diva, ' Basın mensubu arkadaşlarımızın burada kime zararı vardı Haluk bey? Kime ne zararı vardı da çektiniz buradan çocukları? Oradaki herkes sahneyi görüyor. Onlar yere oturmuş vaziyetteydi ' dedi. “Gelin çocuklar” diyerek habercileri çağıran Diva, onların sahne önünden konseri takip etmesini sağladı. Konserinde sevilen TSM eserlerini seslendiren Bülent Ersoy, davetlileri hem eğlendirdi hem de hüzünlendirdi.

Gecede ayrıca Bülent Ersoy'dan önce, Huysuz Virjin'in tahtına aday gösterdiği Fehmi Dalsaldı 'Güllüm Şov' ile izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Fehmi Dalsaldı, gazetecilere verdiği röportajında, ' Halk beni bu tahta koydu. Bir sanatçı için halk sizi oraya oturtuyorsa bu bir lütuftur ' ifadelerini kullandı.

9 Kasım 2013 Cumartesi günü yayınlandı