Ayşe Akın ve Sinan Akçıl aşk mı yaşıyor?

Ebru Şallı ve Sinan Akçıl ayrılığında karakedi ilan edilen Ayşe Akın ilk kez konuştu.
Söylemezsem Olmaz Sinan Akçıl Ebru Şallı 


Söylemezsem Olmaz mikrofonlarına özel bir röportaj veren taze şarkıcı, “Ne diyeceğimi bilmiyorum. İş yapıyoruz. İş yapmıyor olsak ve bu tarz dedikodular çıksa herkese hak veririm “diyerek aşk iddialarını yalanladı.

Sinan Akçıl ile arkadaş olduklarını belirten Ayşe Akın, “Olay bana, benim onunla çalışma dönemime patladı. Her sabah uyanıyorum ve farklı farklı şeyler yazıyorlar. Hoş değil.” ifadelerini kullandı.

Magazin dünyasına bomba gibi düşen Sinan Akçıl-Ayşe Akın haberleri daha önce Söylemezsem Olmaz stüdyosunda reklam aşkı olarak yorumlanmıştı. Ayşe Akın'ın yaptığı açıklamalar Söylemezsem Olmaz yorumcularının tespitini doğru çıkardı.
Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Ebru Şallı Hakkında
1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi' bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır. Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars ad...
devamı
27 Mart 2015 Cuma günü yayınlandı