Ayşe Akın'dan Sinan Akçıl ile ilgili şaşırtan açıklamalar

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Ayşe Akın, Söylemezsem Olmaz'a önce özel röportaj verdi, ardından da canlı yayına telefonla bağlanarak Sinan Akçıl ile ilgili şaşırtan açıklamalarda bulundu.
Söylemezsem Olmaz Sinan Akçıl Ebru Şallı 


İşte Ayşe Akın'ın bomba açıklamaları:

'Bana bir şeyler soruyorlar doğal olarak cevap veriyorum. Sinan Akçıl beni hep kovaladı ama ben hep kaçtım. Patronumuz bizi bir araya getirdi, düet için.
Stüdyoda görüşmeye başladık, derken ben bir şeyler hissedince kaçmaya başladım. Sürekli stüdyoya çağırıyordu. Daha sonra bana aşık olduğunu itiraf etti. İstemedim ve kaçtım. Hep uzak durdum çünkü bana yakışmazdı hayatında biri varken olamazdı imkansızdı ben böyle bir kişiliğe sahip değildim. Sürekli diretti, sen olmasan da bu ilişki bitecek dedi. Ben artık devam etmeyeceğim. Çünkü üretimim durdu, artık şarkı sözü yazamıyorum. Ben böyle bir kötülük yapamam benden uzak dur dedim.

Söylemezsem Olmaz Hakkında
Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu en yeni haberler ve en çarpıcı yorumlarla magazin gündemini belirleyecek! Söylemezsem Olmaz hafta içi her gün 08.45'te Beyaz TV'de...
devamı
Ebru Şallı Hakkında
1993 yılında fotomodellik yapmaya başlamış, 1996 yılında Nişantaşı Kız Lisesi' bitirmiş sonrasında üniversite eğitimine devam etmemiştir. 1997 yılında Ozan Orhon ile evlenmiş bir yıl sonra boşanmıştır. Unutabilsem, Belalım Benim, Gölge Çiçeği adlı televizyon dizilerinde oynadı, Reyting Hamdi'de bir süre rol aldı. Harun Tan'la evlendikten sonra podyumları bıraktı. Bu çiftin 2004 yılında Beren adlı bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir. Bir de Pars ad...
devamı
21 Mayıs 2015 Perşembe günü yayınlandı