Uluslararası 13. Antalya Piyano Festivali

Uluslararası 13. Antalya Piyano Festivali'nin dün geceki misafiri “Brad Mehldau Trio” oldu. Dünyaca ünlü sanatçıları ve grupları Antalya ' da buluşturan festivalde sahne alan “Brad Mehldau Trio” sanatseverlere muhteşem bir caz gecesi yaşattı. Stanley Kubrick ' in efsane filmi “Eyes Wide Shut” gibi birçok film müziğinde de ismi sıkça görülen ünlü piyanist Brad Mehldau ' ya, gecede Larry Grenadier (bas) ve Jeff Ballard (vurmalılar) eşlik etti. Konser sonrasında Antalya Büyükşehir Belediyesi kültür sanat iştiraklerinden Anset Genel Müdürü Sancar Sayın kuliste sanatçıları tebrik ederek kendilerine birer plaket verdi.
Volkswagen Fazıl Say Stanley Kubrick Büyükşehir Belediyesi New York 


Mehldau “ Sizler için çalmaktan çok mutluyuz”

Antalyalıların büyük ilgi gösterdiği gecede Amerikalı caz piyanisti Brad Mehldau güçlü yorumuyla beğeni toplarken , Larry Grenadier ve Jeff Ballard ise solo performanslarıyla izleyicilere keyifli anlar yaşattı. Gecede farklı caz parçalarını yorumlayan Brad Mehldau Trio, ayrıca Eylül ayında yayınlanan son çalışmaları “ Where dou you start” albümünden de parçalar seslendirdi. Konserin sonuna doğru çalacakları parçaları izleyicilerle paylaşan Brad Mehldau ise seyircilere “Festivalde olmaktan ve burada sizler için çalmaktan çok mutluyuz “ dedi.

Festival Yunan piyanist Anastasios Pappas ile devam ediyor

Sanat yönetmenliğini Fazıl Say ' ın yaptığı ve Volkswagen ana sponsorluğunda gerçekleşen festivalin bir sonraki konserinde Yunan piyanist Anastasios Pappas sahne alacak. New York basınının “Enstrümanıyla akıllarda kalan gerçek bir müzisyen” olarak yorumladığı sanatçı festivalde izleyicilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Pappas ' ın konseri 4 Aralık Salı günü saat 20.00 ' de Antalya Kültür Merkezi ' nde izlenebilecek.
4 Aralık 2012 Salı günü yayınlandı