Sting Konseri (İstanbul)

Ünlü İngiliz sanatçısı Sting en sevilen şarkılarını sadece 5 enstrüman eşliğinde İstanbul'da hayranları için seslendirdi. Sanatçının sevilen parçalarıyla eğlenenler konseri başarılı buldu.
Avrupa Heart Shape Of My Heart Desert Rose Sting 


Müzik dünyasının efsanevi isimlerinden Sting, Avrupa 'Back to Bass' turnesi kapsamında bu akşam İstanbul Atletizm Arena'da sahneye çıktı. Sahne ismi Sting olan Gordon Matthew Thomas Sumner, 'Desert Rose', 'Fields Of Gold', 'Shape Of My Heart', 'English Man In Newyork', gibi sevilen şarkılarıyla sevenlerini coşturdu. Yaklaşık 2 saat süren konser boyunca hayranları Sting'in performansıyla eğlendi. Konserden saatler önce kapıda kuyruklar oluşturan müzikseverler, kapıların açılması ile konser alanında yerlerini aldı. Yoğun ilginin olduğu konseri, ünlü simalardan şarkıcı İzel, Nilüfer gibi isimler de izledi.

Ünlü şarkıcıyı kendisine idol olarak kabul ettiğini ifade eden İzel, ' Çok heyecanlıyım. Sting'i zaten beğenerek ve severek dinliyorum. Bu gece de kendisini zevk alarak dinleyeceğim. ' dedi.

Müzisyenin performansını değerlendiren hayranları, Sting'i başarılı bulduklarını belirtti. Çok eğlendiklerini ifade eden vatandaşlar, müziğin tadına vardıklarını söyledi.

Sahnede parçalarını sadece 5 enstrüman eşliğinde söyleyen şarkıcı, Back to Bass turnesiyle sahnelerdeki 25'inci yılını kutluyor. Sting, daha önce 1993, 2001 ve 2006 yıllarında da İstanbul'a gelmişti.

27 Kasım 2012 Salı günü yayınlandı