Sibel Can’dan Muhteşem Performans

17. Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nde sahneye çıkan Sibel Can, gösterdiği performansıyla sevenlerine unutulmaz bir akşam yaşattı. Anadolu Ateşi ise Doğu Anadolu, Ege, İstanbul ve Karadeniz dansları motiflerinden sahneler sundu.
Doğu Anadolu Anadolu Ateşi Bengü Sibel Can 


17.Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali ' nin son gününde sanatçı Baha, Anadolu Ateşi ve Sibel Can sahne aldı. Yaklaşık 20 bin kişinin doldurduğu Manavgat Stadyumu ' nda ilk olarak sahneye duygusal şarkılarıyla bilinen pop müzik sanatçısı Baha çıktı. Trafik kazasında yaralanan sanatçı Bengü'ye ' Geçmiş olsun ' dileyen Baha, romantik şarkılarıyla dinleyenleri hüzünlendirdi. Konser sonrasında Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Baha ' ya plaket ve çiçek takdim etti.

Yaklaşık 80 ülkede 3 binden fazla gösteriye çıkan Anadolu Ateşi üyesi bir grup, Baha ' dan sonra sahne aldı. Doğu Anadolu, Ege, İstanbul ve Karadeniz dansları motiflerinden gösteriler sunan Anadolu Ateşi ' nin davulla yaptığı sunum ayakta alkışlandı.

Gecede son olarak sahneye fantezi müzik sanatçısı Sibel Can çıktı. Sahnede, sevenlerini gördüğünde “İnanılmaz bir kalabalık var. Burada olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Gazeteciler, beni değil kalabalığı çekin” dedi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan Sibel Can, hem performansı hem de şarkılarıyla Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.




11 Haziran 2012 Pazartesi günü yayınlandı