Scorpions İzmir Arena Konseri

Tüm dünyada 100 milyondan fazla albümü satılan dünyaca ünlü Rock grubu Scorpions İzmir Arena ' da verdiği konserde hayranlarıyla buluştu. ' Send me An Angel ' , ' Still Loving You ' , ' Hurricane ' , ' Always Somewhere ' , ' Humanity ' gibi birçok ölümsüz şarkıya imza atan Scorpions ' u izlemeye gelen binlerce İzmirli Rocksever, konseri izleyebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.
Scorpions Hurricane Rock Sting 


Konserin başlamasına saatler kala İzmir Arena ' ya gelen binlerce Scorpions hayranı, grubun sahneye çıkmasıyla tek yürek oldu ve klasikleşmiş parçaları hep bir ağızdan söyledi.
Grup üyeleri hayranlarına, konser boyunca onlarca pena ve baget dağıttı. Rockseverler, pena ve bagetleri kapmak için birbirleriyle yarıştı.

Her yaş ve kesimden rockseverin doldurduğu Arena ' da sahne performanslarıyla da dikkat çeken grup, 17 Ekim İzmir konserinin ardından 19 Ekim ' de de İstanbul ' da hayranlarıyla buluşacak.Grup, en sevilen parçalarının ardından hayranlarına Comeblack albümünde yeralan ' Rock You Like a Hurricane ' , ' Wind of Change ' ve ' Still Living You ' gibi parçalarıyla veda etti.

Son olarak 2010 yılında yine bir UNILİFE organizasyonuyla Türkiye ' de yaklaşık on bin hayranıyla buluşan Scorpions, Farewell başlıklı dünya turnesi sonrasında 46 yıllık müzik serüvenlerini sonlandıracaklarını açıklamıştı. Ancak grup, aynı yıl çıkan Sting in the Tail adlı albümlerinin başarısının ardından kariyerlerine devam etme kararı aldı.
18 Ekim 2012 Perşembe günü yayınlandı