Kırklareli'nde Funda Arar Konseri

Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde Cumhuriyeti'in kuruluşunun 90. yıl dönümü dolayısıyla Funda Arar konser verdi. Konser öncesi meydanda toplanan yaklaşık 10 bin kişi hep bir ağızdan Andımızı okudu.
Cumhuriyet Emin Halebak Trakya Funda Arar 


Lüleburgaz Belediyesi'nce Cumhuriyet ' in 90. yılı için düzenlenen gece etkinliklerinde Funda Arar sahne aldı. Funda Arar sahne almadan önce, kutlama töreninde Altın Adımlar Dans Okulu, Dans&Trakya Dans Okulu gösterilerini sundu. Miniklerin gösterilerinin ardından Lüleburgaz Belediye başkanı Emin Halebak sahneye çıktı. Halebak yaptığı konuşmada, 90. Yıl önce bir çok kişinin tam olarak ne olduğunu bilmediğini kitaplardan okuyarak öğrendiklerini söyleyerek ' ' Biz bu birlikteliği asla bozdurmayacağız.

Konuşmaların ardından Lüleburgaz Kongre Meydanında bulunan yaklaşık 10 bin kişi andımızı hep bir ağızdan okurken meydanda büyük coşku yaşandı.

FUNDA ARAR'DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

Gösteriler ve konuşmaların ardından herkesin merakla beklediği Funda Arar sahneye çıkarak coşkuyu arttırdı. Kongre meydanında sahneye çıkan ünlü sanatçı Funda Arar, söylediği şarkılar ve yaptığı danslarla hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Hayranlarının “Aşk Kadını” diye nitelendirdiği Arar ' ı Kongre meydanında yaklaşık 10 bin kişi izledi. Sesi, güzelliği ve sahne performansı ile hayranlarını etkileyen Arar ' ın şarkılarına vatandaşlar da eşlik etti. Şarkı soloları sırasında sık sık yaptığı oryantal danslar ile dikkatleri üzerine toplayan Arar, alanda bulunanlardan büyük alkış aldı.
31 Ekim 2013 Perşembe günü yayınlandı