Emin Olcay'dan Beyaz Haber'e özel açıklamalar

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı Ömer Baba karakteriyle tanınan oyuncu Emin Olcay, Beyaz Haber'e samimi açıklamalarda bulundu.
Emin Olcay Beyaz Haber Kurtlar Vadisi 


Diziden kısa bir süre önce ayrılan Emin Olcay, Ömer Baba olarak anılmaktan şikayetçi. Emin Olcay, “Evet oynadığım rol gurur verici ve insanların aklında kalacak bir roldü ama benim adım var. Adımla tanısınlar istiyorum.” dedi.

Kurtlar Vadisi dizinden sonra beyaz perdeye geri dönen Emin Olcay, geçtiğimiz hafta vizyonda giren Çarşı Pazar filminde rol aldı. Usta oyuncu filmde Bekir Dede rolünü canlandırdığını söyledi.
Emin Olcay Hakkında
Olcay, asıl çıkışını yakaladığı Kurtlar Vadisi dizisi ile ilgili düşüncelerini de şöyle dile getirmiştir. "43-44 yıldır tiyatrodayım. 8-9 yıldır da televizyon dizilerinde oynuyorum. Ama Kurtlar Vadisi başka. Esas çıkışım Ömer Baba ile oldu diyebilirim. Ömer Baba Emin Olcay’ı geçti. Dışarıda Ömer Baba diye hitap ediyorlar. Emin Olcay diyen yok. Bu bir oyuncu için riskli; ama oynadığım bu rolün güzelliği karşısında buna razıyım. Çünkü verdiğim mesa...
devamı
6 Mart 2015 Cuma günü yayınlandı