Ebru Gündeş'ten Cumhuriyet Konseri

Ünlü sanatçı Ebru Gündeş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Adana'da konser verdi.Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin organizasyonu ile Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için sanatçı Ebru Gündeş, konser vermek için Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu'nda sahne aldı. 19. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali etkinlikleri kapsamında yapılması gereken Ebru Gündeş konseri ertelenmişti. Kent halkı, bugün gerçekleştirilen konseri izlemek için iki saat öncesinden salonda yerlerini aldı. Ünlü sanatçı, hayranlarını bekletmemek için konserine planlanandan 15 dakika önce çıktı. Sanatçının jestine hayranları da uzun süre alkışlayarak karşılık verdi. Sanatçı, salonu dolduran hayranlarına ilek olarak ' Cumhuriyet Bayramınız kutlu olsun ' diyerek seslendi.
Altın Koza Film Festivali Ebru Gündeş Adana Altın Koza Adanalı Dizisi Adnan Menderes 


Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, sahnede çiçek verdiği ünlü sanatçı Ebru Gündeş'i Adana'da ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Cumhuriyet Bayramı'nın coşkuyla kutlandığını belirten Aldırmaz, Şırnak'taki saldırıda Adanalı polis memuru İbrahim Engin'in şehit olduğunu hatırlatarak, ' Biliyorsunuz bir de şehidimiz var. Onu da buradan saygıyla anıyoruz. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermemeliyiz ' dedi.Sanatçı Ebru Gündeş ise Cumhuriyet ' Başımız sağolsun. Son olsun. Bir daha yaşanmasın ' dedi.

Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan ünlü sanatçı sevilen şarkılarını arka arkaya seslenderdi. Gündeş'in dansı ise sevenlerini coşturdu.
Ebru Gündeş Hakkında
1989 yılında Ebru'nun güzel sesini keşfeden bir aile dostu onu ve annesi Müjgan Kumartaşlıoğlu'nu Raks Neşe müzik'in ortağı Neşe Demirkat'la tanıştırdı. Dinlediği ilk anda Ebru'nun sesinden büyülenen Neşe Demirkat, bu muhteşem sesi Türk halkının beğenisine sunmak istediğini söyleyerek Ebru'yu ünlü prodüktör Koral Sarıtaş ve Selçuk Tekay'ın profesyonel ellerine teslim etti. 1991 yılında Koral Sarıtaş'ın yönlendirmesiyle ilk sahne deneyimini Emel ...
devamı
Adanalı Dizisi Hakkında
Kadıköy Böyle Kapışma Görmedi! Adana çok güzel bir şehir olmuştur. Giderek bir ölüm şehri haline dönüşen İstanbul'u kurtarmak için, Kel Yavuzu, yani Organize Suçlar şubesi başkomiserlerinden Adanalı Yavuz'u (Oktay Kaynarca), İstanbulda cinayet işlerken yakalarlar. Mehmet Ali (Mehmet Akif Alakurt), İstanbul'un en büyük suç çetesinin lideridir.Aslında kiralık katil olan Mehmet Ali her zaman bir belaya bulaşmayı eksik etmez.Adanalı Yavuz ise bir u...
devamı
30 Ekim 2012 Salı günü yayınlandı