Dünya Sanat Günü Nişantaşı’nda Kutlandı

15 Nisan Dünya Sanat Günü, Şişli Belediyesi ' nin Abdi İpekçi Caddesi ' nde düzenlediği Haluk Levent konseriyle kutlandı. Kendi şarkılarını seslendiren Haluk Levent ' e vatandaşlar da eşlik etti.
Haluk Levent İsveç Rumeli Abdi İpekçi Meksika 


15 Nisan Dünya Sanat Günü ' nün geçen yıl gerçekleşen ilk kutlamaları başta Meksika, Türkiye, Slovakya, İsveç olmak üzere birçok ülkede yapılırken, bu yıl ise Nişantaşı-Abdi İpekçi Caddesi ' nde kutlandı. Nişantaşı ' nda kutlamalar devam ederken, Haluk Levent ise bir konser verdi. Konserde Levent, birbirinden güzel şarkılarını seslendirirken, vatandaşlar ise şarkılara eşlik ederek eğlendi.

Kutlamalara katılan vatandaşlar, “Çok güzel harika bir ambiyans. Sanat gibi uçuruyor. Çocuklarla beraber geldik. Yarın da geleceğiz inşallah. Biz de sanatla iç içeyiz, buranın büyüsü böyle. Bende resim öğretmeniyim sanatın bir başka dalı. Sayın başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.

Bir başka vatandaş ise, “Burayı çok beğendik, çok teşekkür ederiz. Ankara ' dan geldim güzel bir tesadüf oldu. Çok hoşumuza gidiyor daha sık olmasını diliyoruz” diye konuştu.
Öte yandan sanatı halkla buluşturmayı amaçlayan Vitrin Sergileri kapsamında ise ünlü Türk Sanatçılarının seçkin yapıtları Abdi İpekçi-Rumeli ve Teşvikiye caddelerinde Mağazaların Vitrinlerinde sergilenecek. Vitrin Sergileri 23 Nisan ' a kadar sürecek.
14 Nisan 2013 Pazar günü yayınlandı