Cem Yılmaz'dan 'Hey onbeşli' performansı

Cuma günü vizyona girecek olan, Son Umut filminin oyuncuları Yılmaz Erdoğan,Cem Yılmaz,Olga Kurylenko ve filmin yönetmenliğini de yapan Russell Crowe Acun Ilıcalı'nın moderatörlüğünde TV8 ekranlarında buluştu.Kahkahaların havada uçuştuğu program TV8 izleyicilerine keyifli dakikalar yaşattı.
Cem Yılmaz Russell Crowe Acun Ilıcalı Olga Kurylenko Yılmaz Erdoğan 


Cem Yılmaz, Son Umut filminde, Çanakkale Destanıyla özdeşleşen ' Hey Onbeşli ' türküsünü söylerken, canlı yayında da ' hey onbeşli ' türküsünü söyledi. Cem Yılmaz'a zaman zaman Yılmaz Erdoğan da eşlik etti. Cem Yılmaz'ın türkü performansı seyircilerden büyük alkış aldı.

Son Umut filminin yönetmenliğini yapan dünyaca ünlü yıldız Russel Crowe “Türküyü ilk duyduğumda büyülendim” derken, filmde bu türküye yer verdiklerini belirtti.

AYNI ODADA DEĞİL, AYNI EVDE KALDIK

Filmin çekimleri esnasında Avusturalya'da aynı odada kaldıkları iddiasına yanıt veren Cem Yılmaz, bunun doğru olmadığını, Yılmaz Erdoğan'la birlikte aynı odada değil, aynı evde kaldıklarını söyledi.

YILMAZ ERDOĞAN BİR GURME

Cem Yılmaz, aynı evde beraber kaldıkları süre içerisinde yemek işleriyle Yılmaz Erdoğan'ın ilgilendiğini, onun bir gurme olduğunu da sözlerine ekledi.

TÜRKÇE'Yİ ÖĞRENENE KADAR ODAYA KİLİTLEDİLER

Filmde, bir Türk kadınını canlandıran Olga Kurylenko ise oldukça ilginç bir itirafta bulundu. Kurylenko, çekimler esnasında, Türkçe replikleri iyice özümseyebilmesi, dil sorununu halledebilmesi için Russel Crowe tarafından Türkçe dil koçuyla birlikte bir odaya kilitlendiğini söyledi.

Öte yandan, Kurylenko İstanbul için ' dünyanın en güzel şehri ' yorumunu yaptı.

RUSSEL CROWE: TÜRKİYE'DEN KIVANÇ'I DA BEĞENİYORUM

Bir seyircinin ' Türkiye'de Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'dan başka beğendiğiniz bir oyuncu var mı? ' sorusu üzerine Russel Crowe, ' adı neydi onun? Kıvanç, Kıvanç da başarılı ' ifadelerini kullandıı.

BEYAZ GAZETE


Acun Ilıcalı Hakkında
Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul...
devamı
Yılmaz Erdoğan Hakkında
Senaryosunu ve hikayesini yazdığı Bir Demet Tiyatro adlı dizideki, Mükremin Çıtır isimli karakter ile tanınırlığı büyük ölçüde arttı. 1994 yılında Necati Akpınar ile birlikte Beşiktaş Kültür Merkezi'ni kurdu. 2001 yılında hem yazıp oynadığı hem de yönettiği Vizontele isimli ilk uzun metraj filmini çekti. Film çok büyük bir gişe başarısı yakalayarak, Türkiye'de en çok seyredilen film ünvanını uzun zaman elinde tutmuştur. Son olarak sırasıyla Vizon...
devamı
25 Aralık 2014 Perşembe günü yayınlandı