Ahmet Kural'dan Kız Tavlama Sanatı

İşler Güçler isimli diziyle milyonların sevgilisi haline gelen Ahmet Kural ' ın öğrencilik yıllarında ' akıl hocası ' rolünde bir kısa filmde rol aldığı ortaya çıktı.
İşler Güçler Dizisi Selçuk Üniversitesi Ahmet Kural 


Bir televizyon kanalında yayınlanan İşler Güçler isimli diziyle milyonların sevgilisi haline gelen Ahmet Kural ' ın öğrencilik yıllarında ' akıl hocası ' rolünde bir kısa filmde rol aldığı ortaya çıktı. Kural bu ilk filminde ' İşler Güçler ' dekinin aksine kız-erkek ilişkilerinde oldukça başarılı bir genci canlandırıyor.

2005 yılında yönetmen Şenol Çöm tarafından Kural ' ın da öğrencilik yaptığı Selçuk Üniversitesi ' nde çekilen 'Ah Şu Kızlar' isimli filmde Kural, erkeklere akıl hocalığı yapan birisini canlandırıyor. Kural ' ın öğrencilik dönemindeki filmde sergilediği başarılı performansı genç yıldızın yeteneğini adeta o yıllarda ispatladığını ortaya koyuyor. Filmde Kural ' ın kalın kaşları ile jöleli saçları ise dikkat çekiyor.

İşler Güçler isimli diziyle milyonların sevgilisi haline gelen Ahmet Kural ' ın öğrencilik yıllarında ' akıl hocası ' rolünde bir kısa filmde rol aldığı ortaya çıktı. 2005 yılında yönetmen Şenol Çöm tarafından Kural ' ın da öğrencilik yaptığı Selçuk Üniversitesi ' nde çekilen ' Ah Şu Kızlar ' isimli filmde Kural, erkeklere akıl hocalığı yapan birisini canlandırıyor.

Ahmet Kural Hakkında
10 Kasım 1982 Kütahya doğdu. Babası Emniyet Müdürü emeklisi.Ortaokul ve lise hayatını Denizli'de tamamladıktan sonra Babası emekli olduktan sonra Antalya’da yaşamaya başladı. Konya Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümüne girdi. Dört senelik eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul’a geldi. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde aktörlük eğitimine başladı. Eğitimi devam ederken Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu’na girdi. Yüzlerce turneye çıktı. ...
devamı
13 Ekim 2012 Cumartesi günü yayınlandı