Feci Kaza Anları Mobese Kamerasında

Kilis'te meydana gelen çok sayıda trafik kazası MOBESE kamerasına yansırken, hızla seyir eden motosiklet otomobile çarpması kameralara yansıdı.
Son Dizisi Emniyet Müdürlüğü 


Kilis'te İl Emniyet Müdürlüğü tarafından önceki yıl faaliyete geçirilen MOBESE sistemi sayesinde kent merkezindeki trafik kazaları ile asayiş olayları kayıt altına alınıyor. MOBESE'ye yansıyan ilk kaza, TOKİ kavşağında meydana geldi. TOKİ kavşanıdan Çevreyoluna seyir eden bir otomobil başka bir otomobile çarparak maddi hasarlı kazaya sebebiyet verdi. İkinci kazada ise Çevreyolunda seyir eden bir otomobil Şeyh Mansur Türbesine giden yola hızla girerek karşı yönden gelen araca çarptı. Kazada maddi hasan meydana geldi. Son kazada ise Çevreyolundan hastane kavşağına hızla seyreden bir motosiklet kavşaktan kontrolsüz şekilde çıkan otomobile hızla çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü taktıktan sonra yere düşerek yaralandı.
Son Dizisi Hakkında
Ertesi gün yedi yaşına basacak olan oğulları Ömer'i, Aylin'in anne ve babasına emanet eden genç çift, baş başa geçirecekleri romantik gecenin heyecanıyla eve gelir. Zamansız gelen bir misafir, bu romantik kaçamağı bölecektir… Selim'in en yakın arkadaşı Halil, gecenin geç saatlerinde Aylin ve Selim'in evinin kapısında belirir… Çocuk yaşta ailesini kaybeden Selim, en yakın arkadaşı Halil'le beraber büyümüştür. Selim ve Aylin'in ailesinin bir parças...
devamı
21 Nisan 2012 Cumartesi günü yayınlandı