Antalya'daki Kazalar MOBESEde

Antalya ' da meydana gelen trafik kazalarının pek çoğu dikkatsizlik, ışık ihlali ve hızdan kaynaklanırken, MOBESE kameraları kazaları saniye saniye kaydetti.MOBESE kameralarına yansıyan görüntülerde, kentin işlek noktalarından biri olan Akdeniz Bulvarı ' nda kırmızı ışıkta duran bir araca, arkadan gelen tır çarptı.
Antalyaspor 


TIR ARACI ÖNÜNDE SÜRÜKLEDİ

Antalyaspor Kavşağı ' nda akşam saatlerinde yağmurlu havada meydana gelen kazada ise, bir tır önünde sürüklediği araçla hızla gelirken bariyerlerin kenarında durabildi.

ALT GEÇİTTE BARİYERLERE ÇARPTI

Yine Antalyaspor Kavşağı alt geçitte meydana gelen bir başka kazada ise sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, yolda ters dönerek bariyerlere çarparak durabildi.

IŞIK İHLALİ KAZA NEDENİ

MOBESE kameralarına yansıyan bir başka kazada da Vatan Kavşağı ' nda ışık ihlali yapan bir araç, bir motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü şans eseri kazayı ucuz atlattı.
Opera Kavşağı ' nda yine ışık ihlalinden kaynaklanan kazada, hızla gelen bir araç kırmızı ışıkta durmayarak bir başka araca çarptı.

Akşam saatlerinde kentin işlek caddelerinden birinde meydana gelen kazada ise hızla kavşağa giren ve sağa dönmek istiyen araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çıkarak durabildi.

YAYAYA ÇARPTI

Antalya ' da MOBESE kameralarına yansıyan bir başka kazada ise yolun ortasında durarak karşıya geçmek isteyen bir yayaya, hızla gelen bir araç çarptı.Yine başka kazada kavşakta yolun karşısına geçmek isteyen yayaya sola dönmekte olan bir araç hızla çarptı.
25 Ocak 2013 Cuma günü yayınlandı