Pamela Anderson Türkiyeye Geldi

Türk bir firmanın reklam filminde oynayan ünlü oyuncu ve model Pamela Anderson, Türk hayranları ile buluşmak üzere bugün Türkiye'ye geldi.
Los Angeles Atatürk Pamela Anderson 


' Sahil Güvenlik ' adlı dizi ile üne kavuşan 44 yaşındaki Anderson, yeteneklerini gösteren videolarını bir internet sitesine yükleyenler arasından belirleyeceği üç hayranıyla buluşacak.

Türk Hava Yolları'na (THY) ait bir uçakla 16.30'da Los Angeles'ten İstanbul'a gelen ünlü aktris Anderson, Atatürk Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı. Pasaport kontrolünün ardından kendisini görüntülemek isteyen gazetecilere Türkçe 'Merhaba ' diyen Anderson sempatik tavırlarıyla dikkat çekti.


Pamela Anderson Hakkında
Maçın bir anında ekranda Pamela belirir ve sahada bulunan herkes şerefine kadeh kaldırarak ona bakmaya başlar. Bunu izleyen olaylarda Labatt firması ile modellik sözleşmesi imzalar. Kısa bir süre sonra Pamela Anderson Playboy için mankenlik yapmaya başlar ve derginin Ekim 1989 sayısına kapak olur. Los Angeles’a taşınır. 1990’lı yıllarda bir çok kez Playboy dergisine poz verir. 1991’de Home Improvement adlı sitcomda ufak bir rol alır. Ardından o...
devamı
1 Mart 2012 Perşembe günü yayınlandı