Cinayetten sonra soluğu döviz bürosunda aldı

Almanya'dan emekli olan ve yalnız yaşayan Osman Efe ' nin (70) yakınları en son 11 Ekim 2015 tarihinde görülen Efe'ye bir türlü ulaşamadı. Efe'nin evine gelen yakınları zili çaldı ama açan olmadı. Yakınları yaşlı adamın hayatından endişe edip polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, kapıyı çilingir marifetiyle açıp eve girdi. Evin odalarının dağınık olduğu görüldü, ancak Osman Efe'ye ulaşılamadı.
Çilingir Para Hırsızlığı Polis Euro Almanya 


Banyoya bakmak istendiğinde ise banyonun kapısınında kilitli olduğu görüldü. Çilingir banyonun kapısını açtığında kanlar içindeki yaşlı adamın cesediyle karşılaşıldı. Polis olay yerinde yaptığı incelmede evde kanlı kadın terliği buldu. Yapılan incelemede terliğin eve temizliğe gelen S.C.'ye (39) ait olduğu belirlenerek aynı gece evinde gözaltına alındı. Kadın emniyete getirilerek sorguya alındı.

Sorgusunda yaşlı adam ile bir süredir para karşılığı birlikte olduğunu ancak son günlerde 15 yaşındaki kızıyla birlikte olmak istediği için plan yapıp eve gelerek cinsel ilişkiye girdikleri sırada iki kez boynundan şırınga ile tarım ilacı vererek daha sonra da bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf eden S.C., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı.

CİNAYETTEN HEMEN SONRA ÇALDIĞI DÖVİZİ KIZIYLA BİRLİKTE BOZDURDU '

Polis kadının cinayeti işledikten sonra evdeki 8 bin 500 Euro'yu da çaldığını belirlemişti. S.C. çaldığı dövizi cinayeti işledikten hemen sonra yanına kızını alarak bir döviz bürosuna gittiğini ve Euro'yu bozdurduğunu söyledi. Döviz bürosunun güvenlik kamerası incelendiğinde kadının cinayeti işledikten hemen sonra döviz bürosuna gelip kızıyla birlikte parayı bozdurduğu görülüyor.

Görüntülerde, genç kadın dövizi verdikten sonra sürekli arkasına ve sağına soluna bakıyor kızı ise kapının girişinde dışarıyı kontrol ediyor. Döviz bürosu görevlisi genç kadına bozduğu dövizin karşılığı olan Türk parasını verdi. Kadın parayı önce tek tek saydı ve sonra tekrar döviz bürosu görevlisine verdi. Görevli de parayı tamamladıktan sonra geri katil zanlısı kadına verdi. Kadın bir deste parayı alınca önce ne yapacağını şaşırdı, çantaya koymak istedi, kızı müdahale ederek çantayı tezgahın üzerinden aşağı indirdi. Sonra parayı çantaya koyan anne kız döviz bürosundan ayrıldı.
18 Kasım 2015 Çarşamba günü yayınlandı