Ağaçta Topunu Almak İsterken, Bacağına Demir Saplandı

Malatya ' da 13 yaşındaki çocuk, ağaçta kalan topunu almak isterken çıktığı duvarın korkuluk demiri bacağına saplandı. İtfaiye ekipleri bacağa saplanan demiri kesti, ancak çocuk, hastaneye bacağındaki demir parçası ile götürüldü.
Turgut Özal Büyükşehir Belediyesi 


Olay, merkez Sarıcoğlu Mahallesi Pervane Sokak içerisinde bir evin bahçesinde meydana geldi. 13 yaşındaki T.G., arkadaşları ile birlikte futbol oynarken, topları bahçedeki ağacın üzerinde kaldı. Topu ağacın üzerinden almak için bahçenin duvarındaki demir korkuluğa çıkan çocuğun sağ bacağına dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucunda korkuluk demiri saplandı.

Acı içinde kalan çocuk için 112 acil servis ve itfaiye müdürlüğünden yardım istendi.

Olay yerine gelen Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Kurtarma ekibi, çocuğun bacağına saplanan demiri, kesti. Ancak bacağa saplanan demirin parçası ise yerinde kaldı. T.Ö. ise demirin kesilmesi esnasında acı içinde kaldı.

İtfaiye ve 112 acil servis görevlilerinin yardımı ve vatandaşlarında desteği ile duvardan indirilen çocuk, bacağındaki demirin verdiği acı ile feryat etti.

T.Ö., 112 acil servis ambulansı ile Turgut Özal Tıp Merkezi ' ne kaldırıldı ve hemen ameliyata alınarak bacağındaki demir çıkartıldı.
Çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

22 Ağustos 2014 Cuma günü yayınlandı