Zücaciye mağazasına giren genç kadın iş yeri sahibinin telefonu çaldı. Hırsızlık anı kameraya yansıdı

Güvenlik kamerası görüntüleri
Güvenlik Kamerası Elektronik Eşya Hırsız Cep Telefonu Genç Kadın 

-Cem Namlı ile röp.
-Dükkanın içinden farklı planlarda görüntü
-Dükkanın dışından görüntü

( DENİZLİ )- Hırsız yan yana olan 3 telefondan en pahalı olanını çalıp kayıplara karıştı DENİZLİ

- Denizli’de müşteri gibi zücaciye mağazasına giren genç kadının iş yerinin sahibinin cep telefonunu çalması güvenlik kameralarına yansıdı. Hırsızlık esnasında genç kadının hayli rahat tavırlar sergilemesi ise dikkatlerden kaçmadı. Olay, Merkezefendi ilçesi Saraylar mahallesindeki bir iş yerinde meydana geldi. Güvenlik kameralarının anbean kayıt ettiği olayda, iş yerine gelen düzgün giyimli genç bir kadın önce etrafı kolaçan etti. İş yeri çalışanlarının rafları düzenlediğini fark eden kadın daha sonra çevrede güvenlik kamerası olup olmadığını kolaçan etti. Ardından tezgahın bulunduğu kısma yönelen genç kadın tezgahın arkasına geçip kontrol etti. Bu esnada telefonu fark eden şahıs daha sonra diğer tarafa geçip bir süre bekledi. Sonrasında kendisini kimsenin görmediğinden ancak güvenlik kamerasından habersiz olan kadın tekrar tezgahın arkasına geçerek alt kısımda bulunan cep telefonunu alarak cebine koydu. Şahıs daha sonra dükkandan elini kolunu sallayarak çıktı. Tezgahın alt kısmında iş yeri çalışanlarının telefonlarının olduğu ve kadının telefon içerisinde en pahalı olanı çaldığı belirtildi. “Sakin bir şekilde rafları gezip hiçbir olmamış gibi kapıdan çıkıp gidiyor” Yaşanan hırsızlık olayı ile ilgili İhlas Haber Ajansı

muhabirine olayı anlatan iş yeri sahibi Cem Namlı, olayın öğlen saatlerinde çalışanları raflara ürün yerleştirdiği esnada gerçekleştiğini kaydetti.
Hırsızlık olayının yoğunluk esnasında gerçekleştiğini ifade eden Namlı, “Yoğunluk esnasında dükkana bir kadın giriyor. Kadın normal müşteri gibi rafları gezip, dolaşıyor. Ondan sonra arka kısımda kasanın bulunduğu tezgaha yöneliyor. Orda elektronik eşyaları, cep telefonlarını fark ediyor. Daha sonra cep telefonumu aldıktan sonra sakin bir şekilde rafları gezip hiçbir olmamış gibi kapıdan çıkıp gidiyor” dedi.
Olayın ardından güvenlik kamerası ile birlikte karakola başvuran Namlı telefonunu çalan kadından şikayetçi oldu.
2 Mayıs 2019 Perşembe günü yayınlandı