Zeytinburnu Belgradkapı Sosyal Tesisi ve Yeryüzü Doktorları Binası hizmete açıldı

Açılıştan görüntüler
Mazlum Açılış Töreni Belediye Başkanı Lyon 

-Programdan görüntüler

( İSTANBUL ) İSTANBUL

- Zeytinburnu Belgradkapı Sosyal Tesisi ve Yeryüzü Doktorları Binası, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Zeytinburnu Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen Belgradkapı Sosyal Tesisi ve Yeryüzü Doktorları Binası tören eşliğinde hizmete açıldı. Kazlıçeşme Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen Belgradkapı Sosyal Tesisi ve Yeryüzü Doktorları Binası’nın açılış törenine Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın yanı sıra ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kurdele kesim töreniyle başlayan açılış programı, Başkan Aydın’ın tesis ziyaretleriyle sona erdi. Açılış töreninin ardından tesisleri gezen Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ''Rabbime şükürler olsun, hayırlı işlere imza atma imkanını bizlere bağışladı. Hemşerilerimize teşekkür ediyorum bizlere yetkiler verdiler, onlardan aldığımız yetkilerle bu işleri gerçekleştiriyoruz. İşadamlarımıza teşekkür ederiz, onların katkıları projeleri hayata geçirmemiz anlamında çok faydalı oluyor. Sivil toplum örgütlerimiz dünyanın mazlum coğrafyalarına uzanan yardım elinin güçlü olmasına katkı veriyor. Burada devlet millet, devlet, iş adamı ve belediye işadamı işbirliğiyle yapılan güzel bir proje ortaya çıkmış oldu'' dedi.
''5 yılın sonunda bir katrilyonluk yatırım yapmış olacağız'' ''Yeryüzü Doktorları'nın hizmet binası ve Zeytinburnu halkına hizmet sunacak olan Sosyal Tesisimiz açıldı'' diyerek sözlerini sürdüren Başkan Aydın, ''Tesisimiz fiilen bir yıl önce açılmıştı ama resmi açılışını bugün gerçekleştirdik. Bu açılışlarımız 3 buçuk ay kadar devam edecek. Her hafta bir açılışımız yapılıyor, en düşük maliyetimiz 10 milyon civarında. En yüksek maliyet ise 200 milyona yakın. Beş yıllık süreç içerisinde nasip olursa bir katrilyonluk yatırım yapılmış olacak. Bir çoğu yapıldı, bir kısmı devam ediyor. Zeytinburnu Belediyesi olarak ben 19 yıldır belediye başkanıyım, ilk yılında maaşları ödeme anlamında çok ciddi problemler yaşadık ve neredeyse ödeyemedik. O zorlukları yaşadık bugün ise bu yatırımları yapabiliyoruz'' diye konuştu.

16 Mart 2018 Cuma günü yayınlandı