‘Zeytin Dalı’ şehitlerini anma konvoyu

Fiestam.com Başkanı Melike Bağ'ın röportajı
Şehit Alışveriş Saygı Duruşu Alışveriş Merkezi Irak 

-Selman Özdemir'in röportajı
-DostWagen Başkanı Kadir Demiral'ın röportajı
-Etkinlikten görüntüler

( ESKİŞEHİR -ÖZEL)- 7’den 70’e her yaştan vatandaş şehitleri andı- DostWagen Başkanı Kadir Demiral: “Tek vücut olduğumuzu bildirmek istiyoruz" ESKİŞEHİR

- Eskişehir’de, DostWagen ve Fiestam.com grubu üyeleri tarafından Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak ve şehitleri anmak için konvoy düzenlendi.
Eskişehir’de bir alışveriş merkezinin otoparkında toplanarak Zeytin Dalı Harekatı’na destek olmak ve şehitleri anmak için Kanlıpınar Şehitliği’ne giden grup üyeleri, şehit olan askerlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Etkinliğe katılımın yüksek olduğunu dile getiren Grupestam.com grubunun Başkanı Melike Bağ, tüm askerlerin yanında olduklarını ve her zaman destek verdiklerini vurguladı. Etkinliğin en küçük üyesi olan 7 yaşındaki Selman Özdemir, askerleri çok sevdiğini ve onlar için dua ettiğini söyledi.

“Askerlerimiz yalnız değildir” Vatanın bölünmezliğini göstermek için böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten DostWagen grubunun Başkanı Kadir Demiral, Afrin’de mücadele eden askerlerin kendilerini asla yalnız hissetmemeleri gerektiğini ifade etti.
Demiral, ”Fiestam.com üyeleri bizden böyle bir etkinlik için destek istediler. Bizler de bu düşünceyi geri çevirmedik. Onlar ile birlikte milli duygularımızın üst seviyede olduğu şu günlerde beraber bir etkinlik planlamayı düşündük. Bugün Kanlıpınar Şehitliği’ne bir konvoy düzenleyeceğiz. Orada şehitlerimiz için bir duamız olacak. Ülkemizde yaşanan şu sıkıntılarda hep beraber tek vücut olduğumuzu gösterebilmek için bir araya geldik. Bu ülkede yaşayan insanlar olarak askerlerimizin gücünü ve vatanımızın bölünmezliğini bir kez daha göstermek için tekrar tek vücut olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Askerlerimiz asla yalnız değildir” şeklinde konuştu.
Etkinlik; saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından şehit mezarlarına karanfil bırakarak son buldu.
26 Şubat 2018 Pazartesi günü yayınlandı