“Zeytin Dalı Harekatı”na kan bağışıyla destek oldular - BİNGÖL

- Bingöl Adliye sarayı görüntüsü - Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş'ın açıklaması - Bektaş ile adliye personelinin kan bağışında bulunması“Zeytin Dalı Harekatı”na kan bağışıyla destek oldular - Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrinde terör örgütlerine yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekatı”na Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı ve adliye çalışanları kan bağışında bulunarak destek oldular. - Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Bektaş:“Afrin harekatında oluşabilecek herhangi bir sağlık probleminde, oluşacak kan ihtiyacını giderme adına bizde Bingöl ’de adliye personeli olarak, adliye çalışanları olarak katkıda bulunmak istedik” dedi.
BİNGÖL (AA) - Türk Silahlı Kuvvetlerince Afrinde terör örgütlerine yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekatı”na Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı ve adliye çalışanları kan bağışında bulunarak destek oldular.Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin kuzeybatısındaki Afrin bölgesinde terör örgütleri PYD/PKK ve DEAŞ'a yönelik başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Bektaş ile adliye personeli Kızılaya yaptıkları kan bağışıyla destek oldular.Kan bağışına ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Cumhuriyet Başsavcısı Bektaş, ülkemizin hem içeride, hem de dışarıda ülkemizin geleceğine kast eden terör unsurları ve dış mihraklarla mücadele ettiğini belirti.“Yaklaşık bir haftadır Suriye topraklarında ülkemizin geleceğine, birlik ve bütünlüğümüze kast eden terör unsurlarına yönelik bir harekat söz konusudur” diyen Bektaş, toplum olarak dualarla güvenlik güçlerinin yanında olduklarını ifade etti.
Bektaş, şunları söyledi:“Orada oluşabilecek herhangi bir sağlık probleminde, oluşacak kan ihtiyacını giderme adına bizde Bingöl ’de adliye personeli olarak, adliye çalışanları olarak katkıda bulunmak istedik. Bu amaçla da adliyemizde kan bağışı çalışması başlattık. İnşallah bugün bunun icrası yapılacak. Tüm personelimizin ve vatandaşlarımızın yoğun ilgisi olduğunu görüyoruz. Katkısı olan adliye personelimize ve vatandaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum”Yapılan açıklamanın ardından Bektaş ve adliye personeli, adliye binasına gelen Kızılay bölge ekibine kan bağışında bulundu.
Güvenlik Güçleri Adliye Binası Gesi Allah Kan Bağışı 

26 Ocak 2018 Cuma günü yayınlandı