Zeytin Dalı Harekatı'na destek - NİĞDE

Kurulan standan detay - Emniyet Müdürü ve İl Genel Meclis Başkanının standı ziyaret etmesinden detay - Mektup yazanlardan detaylar - MİDDER İl Başkanı Ali Gökkuş'un konuşmasıNİĞDE (AA) - Niğde 'de 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER), Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla, “ Niğde Mehmetçiğe Yazıyor” isimli mektup kampanyası düzenledi.
MİDDER İl Başkanı Ali Gökkuş, Afrin’de mücadele eden kahraman Mehmetçiğe bir nebze de olsa moral, destek amaçlı mektup yazma kampanyası başlattıklarını söyledi.

Gökkuş, "Vatandaşlarımız standımıza gelerek duygu ve düşüncelerini yazıyorlar. Biz de bu mektupları kahraman Mehmetçiğimize ileteceğiz. Biliyoruz ki sınır güvenliği, sınırların ötesinde başlar. Bu anlamda Afrin’de haklı bir mücadele yapan kahraman Mehmetçiklerimizin yanında, yakınında olmaya çalıştık, olmaya da devam ediyoruz.” dediStandı, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ve İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna da ziyaret etti.
Gesi Sınır Güvenliği 

25 Şubat 2018 Pazar günü yayınlandı