Zeytin Dalı Harekatı'na destek için denizde tur attılar - TEKİRDAĞ

- Tekirdağ lı balıkçılar, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için Marmara Denizi'nde tur düzenledi - Teknelerin denize açılışından genel ve detay görüntüler - Tekirdağ Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu'nun açıklamasıZeytin Dalı Harekatı'na destek için denizde tur attılarTEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ lı balıkçılar, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin Afrin bölgesinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için Marmara Denizi'nde tur attı.Süleymanpaşa sahilindeki balıkçı barınağında toplanan Türk bayraklarıyla süslenmiş yaklaşık 100 tekne, balık avı yerine Mehmetçiğe destek olmak için tur düzenledi.
Tekirdağ Su Ürünleri Kooperatif Başkanı İbrahim Pehlivanoğlu gazetecilere yaptığı açıklamada, Mehmetçiğe destek olmak için böyle bir organizasyon düzenlediklerini söyledi.

Zeytin Dalı Harekatı'nı desteklediklerini dile getiren Pehlivanoğlu, "Bugün biz balıkçılar olarak balık avına çıkmadık. Bugünümüzü vatandaşlarımıza ayırdık. Tekirdağ kıyısı boyunca bir deniz turu düzenledik. Burada amacımız; Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden ülkemiz askerlerimize moral olmak, onların yanında olduğumuzu hissettirmek. Yaklaşık 100 tekne ile bunu gerçekleştirdik. Allah ülkemizi ve askerlerimizi korusun." diye konuştu.

Gesi Balık Avı 

11 Mart 2018 Pazar günü yayınlandı