Zabıta ekipleri, teşkilatlarının kuruluş yıldönümünde kahvaltıda buluştu

Zabıtalar
Hatıra Fotoğrafı Yerel Seçimler Kuruluş Yıldönümü Zabıta Yerel Seçim 

-Kahvaltı
-Çocuk zabıtalar
-Başkan yardımcısının konuşması
-Toplu fotoğraf

( İSTANBUL )- Ataşehir Belediyesi zabıta ekipleri, teşkilatın 192’nci kuruluş yılını kutladı- Çocuklar giydikleri zabıta üniformalarıyla dikkat çekti İSTANBUL

- Ataşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 192'nci kuruluş yıldönümünde kahvaltıda bir araya geldi. Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli 3-9 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla kahvaltıda buluştu. Kahvaltı organizasyonuna belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile çok sayıda zabıta personeli katıldı.
Zabıta üniforması giyen çocuklar renkli görüntüler oluştururken, kahvaltıda buluşan zabıtalar keyifli dakikalar geçirdi. Zabıta üniforması giyen çocuklar ile zabıta personeli kahvaltından sonra Ataşehir Belediye Meclisi’ni ziyaret etti. Zabıta ekiplerine çalışmaları için teşekkür eden Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Der, “Biliyorsunuz ki zabıta haftası bu vesile ile hepinizin zabıta haftasını kutluyorum. Güzel günler, mutlu günler geçirmenizi diliyorum” dedi.
Konuşmasında yerel seçimlere de değinen Der, “Tabi süreç yaklaşıyor. Bundan sonraki süreçte bizim için çok önemli ama burada en fazla işte sizlere düşüyor. Bu süreç içerinde daha özenli çalışmamız lazım. Daha kibar, daha nazik, daha güler yüzle davranmamız lazım” şeklinde konuştu.
Kahvaltı sonrası belediye başkan yardımcıları ile zabıtlar hatıra fotoğrafı çektirdi.
5 Eylül 2018 Çarşamba günü yayınlandı