Yüzmek için köprüye çıkarken düşüp yaralandı, polisi sağlık ekiplerini alarma geçirdi

112 ekibinin müdahalesi
İlk Müdahale Sağlık Ekibi Korkuluk Diyalog Sağlık Ekipleri 

-Arkadaşıyla arasında geçen diyalog
-Ambulansa alınarak götürülmesi
-Olay yerindeki kanlar
-Köprüden görünüm

( ANTALYA - ÖZEL)- Görenlerin intihar teşebbüsü zannettiği olayın arkasından aşırı alkollü vatandaşın yüzme keyfi çıktı- Gözlem altına alınan arkadaşı ambulanstaki yaralının yanına gelip "Bak beni hapse atacaklar söyle bunu sana ben mi yaptım " dedi ANTALYA

- Antalya'nın Manavgat ilçesinde çevreyolu köprüsünün üzerinde kanlar içinde çıplak bir kişiyi görenler polise durumu ihbar etti. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekibi, alkollü vatandaşın köprünün üzerinden yüzmek için Manavgat çayına atlamak isterken merdivende düşüp başını çarptığını belirledi.Yüzü ve başı kanlar içinde kalan alkollü olduğu gözlene vatandaşa ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. S.A. isimli vatandaşın darp edildiği ihtimalene değerlendiren polis, iki arkadaşını da ifadelerine başvurmak üzere gözlem altına aldı. Polisle birlikte ambulanstaki yaralı vatandaşın yanına gelen arkadaşı " Söylesen ben mi yaptım anlatsana, bni hapse atacaklar bunu sana ben mi yaptım" dedi.
Olay bugün sabah saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre Antalya-Alanya D-400 Karayolu Manavgat Çevreyolu Köprüsünde üzerinde sadece şort bulunan, başından akan kan nedeniyle üzeri kanlar içinde kalan bir kişi, çevreyolu köprüsünün korkulukları üzerine çıkarak ırmağa atlamak istedi. Köprüden geçen araç sürücüleri ve köprü çevresindeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine İtfaiye, 112 Acil sağlık ve Polis ekipleri sevk edilirken, intihar teşebbüsünde bulunacağı düşünülen şahıs güçlükle bulunduğu yerden indirildi. Adının S. A. olduğu belirlenen ve aşırı derecede alkollü olduğu gözlenen vatandaş, 112 görevlilerinin başına yaptığı müdahale ve üzerini temizlemesinin ardından ambulans ile Manavgat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı S.A.'nın arkadaşı olduğu bildirilen 2 kişinin bilgisine başvurulurken, vatandaşın darp edildiği ihtimalini de değerlendiren polis, iki arkadaşını da ifadelerine başvurmak üzere gözlem altına aldı. Polisle birlikte ambulanstaki yaralı vatandaşın yanına gelen bir arkadaşı " Söylesene ben mi yaptım anlatsana, beni hapse atacaklar bunu sana ben mi yaptım" dedi.
ancak alkollü vatandaş bu soruya cevap veremedi. S.A.'nın alkol aldıktan sonra köprüden ırmağa atlamak istediği, köprünün merdivenlerinde düşerek başını yere çarptığını, başından akan kana aldırmaksızın ırmağa atlamak için köprü üzerinde yürüyerek korkuluklara çıktığını belirlendi. (ak)
27 Temmuz 2018 Cuma günü yayınlandı