Yüksekova'da Enflasyonla Mücadele Programı'na destek - HAKKARİ

- Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seracettin Keği'nin açıklamasıYüksekova'da Enflasyonla Mücadele Programı'na destek - Yüksekova TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seracettin Keği: - "Tüm Türkiye olarak aynı hedefe kenetlenmeliyiz. Hepimiz tek yürek ve tek ses olursak enflasyonla mücadelede de netice alacağımıza eminiz"HAKKARİ (AA) - Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seracettin Keği, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na destek çağrısında bulundu.Keği, TSO toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında, Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na katılmak isteyen üyelerin, odaya başvurarak indirim etiketlerini tedarik edebileceklerini söyledi.

Fiyat istikrarının makro ekonominin durumunu yansıtan en önemli göstergelerden olduğuna vurgu yapan Keği, "Türkiye 2002'den sonra mali ve siyasi istikrarla fiyat istikrarı konusunda da çarpıcı bir iyileşme elde etmiş, enflasyonun tek haneli seviyelere düşmesi sağlanmıştır. Enflasyonla mücadeleyi ne tek başına kamu, ne de tek başına özel sektör yapabilir. Sorumluluk ve görev hepimizindir." dedi.
81 il ve 160 ilçede oda ve borsaların enflasyonla mücadeleyi sahiplendiğine ve firmaların en geniş şekilde katılımı için çalışma başlattığına dikkati çeken Keği, şunları kaydetti:"Özellikle vurgulamak isteriz ki bu mücadeleye toplumun tüm kesimleri ne kadar güçlü destek olursa, etkisi de o kadar büyük olur. Reel sektörden finans sektörüne, kamudan vatandaşlarımıza kadar, tüm Türkiye olarak aynı hedefe kenetlenmeliyiz. Hepimiz tek yürek ve tek ses olursak, enflasyonla mücadelede de netice alacağımıza eminiz. Hem firmaların hem de milletin enflasyonla topyekun mücadeleye en geniş şekilde katılacaklarına inancımız tamdır. Biz de Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm Odalar ve Borsalar Birliği üyelerimizin desteğini ve bu kampanyaya katılımlarını bekliyoruz. İnanıyorum ki Yüksekova olarak gereken fedakarlığı gösterip, ülkemiz ve milletimiz için başlatılan bu iktisadi mücadele de en ön cephede yer alacağız. Kamu ve özel sektör arasındaki bu güçlü koordinasyon ve istişareyle içinden geçtiğimiz bu zorlu süreci de geride bırakacağız."
Enflasyon Basın Toplantısı Toplantı Özel Sektör Irak 

17 Ekim 2018 Çarşamba günü yayınlandı