Yol verme tartışması cinayetle sonuçlandı

şüphelilerin güvenlik önlemi altında adliyeye çıkarılmaları
Jandarma Cenaze Akalan Güvenlik Önlemi Cinayet 

-ölenin fotoğrafı

( ANTALYA )-Otel çalışanı genç tartıştığı üç kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü- Otel lojmanında yakalanan ve birbirlerini suçlayan 3 şüpheli, sorgularının ardından geniş güvenlik önlemi altında Manavgat Adliyesi'ne çıkarıldı ANTALYA

- Manavgat'ta otel çalışanı bir genç ile bir başta otelde çalışan 3 kişi arasında çıkan tartışma cinayetle sonuçlandı. Yol verme tartışması kavgaya dönüşürken, 3 kişi tartıştıkları 1 kişiyi 4 ayrı yerinden bıçaklarken bıçaklanan genç olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından kaçarak izlerini kaybettiren 3 şüpheli, jandarma istihbarat ve Çenger Jandarma Karakol ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Otel lojmanında yakalanan ve birbirlerini suçlayan 3 şüpheli, sorgularının ardından geniş güvenlik önlemi altında Manavgat Adliyesine çıkarıldı. Olay Dün gece 03,00 sıralarında Manavgat-Alanya D-400 Karayolu kenarında Kızılot Mahallesinde toplama yolda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çenger Mahallesinde çalıştıkları otelden Türk gecesinden çıkan M.P., F.G. ve Y.K. isimli otel çalışanları alış-veriş yapmak üzere D-400 Karayolu üzerinde Kızılot Mahallesinde bulunan markete geldi. Tam markete girecekleri sırada toplama yolda otomobiliyle gelen ve Kızılot Mahallesinde bir otelde çalıştığı bildirilen Hüseyin Zeki Yıldırım (1991) ile aralarında yol verme tartışması yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu 3 kişi Yıldırım’ı 4 ayrı yerinden bıçakladı. Yıldırım aldığı bıçak darbeleri nedeniyle olay yerinde yaşamını yitirdi. 3 kişinin Yıldırım’ı 3 kez ön kısmından bıçakladıktan sonra son olarak bıçağı sırtına saplayarak kaçtığı, bıçağı Yıldırım’ın sırtında bıraktığı bildirildi.
Olayın ardından olay yerine gelen Çengen Jandarma Karakoluna bağlı ekipler, Jandarma istihbarat birimi ile birlikte şüphelilerin belirlenmesi için çalışma başlattı. Olayı gören vatandaşlardan alınan bilgiler ve bölgedeki güvenlik kameralarını izleyen ekipler, markete ait kameradan şüphelilerden birisini belirledikten sonra 2 saat gibi kısa bir sürede çalıştıkları otelin lojmanında saklanırken yakaladılar. Çenger Jandarma Karakoluna getirilen şüpheliler cinayetle ilgili olarak birbirlerini suçlarken, ölen Hüseyin Zeki Yıldırım’ın cenazesi Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. M.P., F.G. ve Y.K. isimli şüpheliler, jandarmadaki sorgularının ardından sıkı güvenlik önlemi altında Manavgat Adliyesi'ne getirildi.

17 Mayıs 2019 Cuma günü yayınlandı