Yılmaz Morgül Survivor'dan elendi

Survivor 2016'da yarışmaya veda eden isim belli oldu. Ünlüler takımında yer alan Survivor'dan Yılmaz Morgül elendi.
Survivor Yılmaz Morgül Ünlüler 


Survivor 2016 adasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı Yılmaz Morgül oldu. Ünlülor oy sıralaması SMS sonuçlarına göre Morgül 7. çıktı.


Survivor 2016 adasından kim elendi sorusunun yanıtı Yılmaz Morgül olurken ünlüler oy sıralamasında SMS birincisi de Avatar Atakan çıktı. Yılmaz Morgül Survivor'dan elenirken Atakan'a saydırıp gitti.

Avatar Atakan Survivor SMS birincisi olunca Yılmaz morgül adını eleme tahtasına yazdırdı. Atakan Morgül'ün adını neden verdiğini ' Hem performansı hem adada hiçbir yararını görmediğimden dolayı benim söyleyeceğim isim Yılmaz Bey' diyerek açıkladı.

YILMAZ MORGÜL ÇOK KIZDI : AYETEL KÜRSİ OKUYAN KİM?

Yılmaz Morgül eleme adayı olarak Atakan ismini söyleyince fena patladı. Ada konseyinde Atakan'a saydıran Yılmaz Morgül, şunları söyledi;

-'Son iki haftadır kısa film festivali var. Bir aydır görüşmüyorum niye hala Yılmaz Morgül üzerinden prim yapmaya çalışıyorsun. Başına taktığın şeyi yüzüne tak. İlle çok güçlüler gelecekmiş. Burası olimpiyat yeri mi? Senin için herkes sana hizmet etme noktasında olması gereken kişiler. Ne münasabet efendim. Herkes haddini bilecek. Ben sana dua eden insanım. Utansana kendinden biraz ya... Her maça çıktığında senin arkandan Ayetel Kürsi okuyan kim?'

6 Nisan 2016 Çarşamba günü yayınlandı