Yılbaşında da görevlerinin başındaydılar - DÜZCE

- Genel detaylar - Jandarmanın görev yapmasından detaylar - İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat ile röportajDÜZCE (AA) - Düzce 'de jandarma ve itfaiye ekipleri yeni yıla görevleri başında girdi.Ailelerinden uzakta yeni yıla giren ekipler, görev başında olmanın gururunu yaşadı. Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, Azmilli Mahallesi'nde bulunan istasyonlarında gelecek ihbarı bekledi.İtfaiye Müdürü Mehmet Caner Polat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşında da görev başında olduklarını ve mesai arkadaşları ile yeni yıla girdiklerini söyledi.

Vatandaşların can ve mal güvenliği için her saat görev başında olduklarını aktaran Polat, şöyle konuştu:"Fedakarlık olmadan bazı hizmetler yürümüyor. Emniyet, jandarma ve hatta Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da askerlerimiz, sıkıntı yaşamalarına rağmen görevlerini yerine getiriyorlar. Birilerinin fedakarlık yapması gerekiyor. Bu işleri yapacak olan arkadaşlar vatandaşın huzuru ve güvenliği için ailelerinden uzak kalıyor. Biz mutluyuz, huzurluyuz. Hizmet etmek çok güzel. "Polat, her zaman göreve hazır olduklarını vurgulayarak, "İstanbul ve Ankara'yı bağlayan bir şehir olmamız hasebiyle bu güzergah önemli bir güzergah. Karayolları bakımından da kritik bu bölge. Arkadaşlarımız 7 24 burada, ekipmanlarımız ve arkadaşlarımızla hazırız. İnşallah olmaz ama eğer ihbar gelirse, her akşam olduğu gibi yine görevimize gideceğiz." diye konuştu.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, umuma açık yerlerde kontrol yaparak görevlerinin başında yeni yıla girdi.Merkeze bağlı Günbaşı, Yeşilçimen, Yeşilçam, Musababa ve Muncurlu Köylerinde devriye atarak kahvehaneleri denetledi.Uygulama yapan ekipler, kimlik kontrolü ve üst araması yaptı.
Güzergah Fedakarlık Yılbaşı Kahvehane Yeni Yıl 

1 Ocak 2018 Pazartesi günü yayınlandı