Yetimlere kırtasiye yardımı - BATMAN

- Kırtasiye yardımından detay - Kırtasiye yardımı alan öğrencilerden Umut Ekin'in konuşması - Batman Umut Kervanı Başkanı Mehmet Ali Işık'ın konuşması Batman 'da yetimlere kırtasiye yardımıBATMAN (AA) - Batman Umut Kervanı, aralarında Suriyelilerin de bulunduğu yetim 500 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu. Batman Umut Kervanı Başkanı Mehmet Ali Işık, Umut Kervanı olarak yeni eğitim öğretim yılında muhtaç ailelerin çocukları için bir çalışma içerisine girdiklerini belirtti.
Bu konuda hayırsever esnaf ve vatandaşlarla görüştüklerini, hayırseverlerin destek vererek bu konuda yardımda bulunduklarını kaydeden Işık, "Biz de bu hayırseverlerin yardımlarına köprü olup bölgemizde yaşayan muhtaç ve fakir ailelerin çocuklarına yönelik bir çalışma başlattık ve çocuklara kırtasiye yardımında bulunduk." dedi.
Yardımları 500 öğrenciye ulaştıracaklarını bildiren Işık, hayırsever vatandaşlar destek verdiği sürece bu yardımların artacağını bildirdi.Işık, "Yardım ettiğimiz yetim çocuklar arasında Suriyeliler de var. Bu konuda emeği geçen hayırseverlerden Allah razı olsun." diye konuştu.

Yetim Çocuklar Yetim Çocuk Eğitim Öğretim Yılı Öğrenciler Hayırseverler 

15 Eylül 2018 Cumartesi günü yayınlandı