Yaşlı adamın öldüğü mahalleye yayılan kokuyla anlaşıldı

-Ferhat Çengel’in evinin önünde komşuları ve polisin inceleme yapması
Sağlık Ekibi Polis Memuru Göreme Yaşlı Adam Polis Ekipleri 

--Ferhat Çengel’in evinin önünde bekleyen 112 acil sağlık ekibi, polis ekiplerinin beklemesi
--Komşusunun olayı anlatması
--Polis memurunun Ferhat Çengel’in yakınlarına vefat haberini vermesi

( DÜZCE ) DÜZCE

- Düzce’nin Şerefiye Mahallesi Necati Bey sokakta bir apartmanın giriş katında yaşayan 75 yaşındaki Ferhat Çengel evinde hayatını kaybetti. Yaşlı adamın cesedi ise kokmaya başlayınca komşuları tarafından fark edildi. Yakınlarına vefat haberini ise Asayiş Şube ekibinde görevli polis memuru verirken polis memuru acı haberi vermekte zorlandı. Olay; Düzce merkezde Şerefiye Mahallesi Necatibey Sokak’ta bulunan Adsan Apartmanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre evinde yalnız yaşayan 75 yaşındaki Ferhat Çengel, geçirdiği rahatsızlık sonucu evinde hayatını kaybetti. Yaşlı adam uzun süre sokakta görünmeyince komşuları şüphelenmeye başladı.
Ancak kokmaya başladıktan sonra yaşlı adamın hayatını kaybetmiş olabileceğini düşünen komşuları durumu polise haber verdiler. Ardından olay yerine Düzce Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Şubesi ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Ekipler evin çevresinde yaptıkları incelemenin ardından yaşlı adamın evinde hayatını kaybettiğini anladılar. Yapılan ilk incelemesinde yaşlı adamın 1 hafta önce hayatını kaybettiği belirlendi. Bir komşusu ise yaşlı adamı sokakta göremeyince şüphelendiklerini ancak daireden kötü kokular gelmeye başlayınca yaşlı adamın ölmüş olabileceğini düşündüklerini söyledi.

Polisin zor anları Ferhat Çengel’in hayatını kaybettiğini ise olaya bakan Cinayet Şubesi ekibinden polis memuru haber verdi. Yeğenini arayan polis memuru yaşlı adamın hayatını kaybettiğini yeğenine söylemekte zorlandı. Cumhuriyet Başsavcılığı ölüm olayı ile ilgili olarak soruşturma başaltı. (SA-
16 Eylül 2018 Pazar günü yayınlandı