YAŞ üyeleri Başbakan Davutoğlu başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 'Dünyanın en kudretli devletleri arasında mümtaz bir konumu olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti, varlığına ve vatandaşlarına yönelen her türlü tehdidi bertaraf edecek güce sahiptir. Ordumuz yüksek disiplini ve vazife şuuru, üstün donanımı ile bu zor coğrafyada milli güvenliğimizin olduğu kadar bölgesel barışın da en önemli güvencelerinden biridir' ifadesini kullandı. Yüksek Askeri Şura (YAŞ) üyeleri, Başbakan Davutoğlu başkanlığında Anıtkabir'i ziyaret etti.
Yüksek Askeri Şura Türkiye Cumhuriyeti Askeri Şura Ahmet Davutoğlu Anıtkabir 


Davutoğlu, Anıtkabir'e gelişinde, Aslanlı Yol'un başında komutanlar tarafından karşılandı. Daha sonra YAŞ üyeleri, Başbakan Davutoğlu'nun başkanlığında, üzerinde 'YAŞ üyeleri' yazan çelenkle Aslanlı Yol'dan yürüdü.
Ahmet Davutoğlu Hakkında
Ahmet Davutoğlu, 26 Şubat 1959'da Konya'da doğdu. Babasının adı Mehmet Duran, annesinin adı Memnune'dir. Öğretim Üyesi Prof. Dr.; Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Ekonomi Bölümlerinden mezun oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek lisans, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde de doktorasını yaptı. Malezya International Islamic University'de çalışmaya başladı. Üniversiten...
devamı
3 Ağustos 2015 Pazartesi günü yayınlandı