Yakıt almaya geldiği otomobilinde yavru kedi buldu

Yavru kedilerden görüntü
Edikli Petrol Akaryakıt İstasyonu Yavru Kedi Hayvan 

-Otomobilden görüntü
-Otomobil sahibi ile röportaj
-İstasyon görevlisi ile röportaj
-Detaylar

( ADANA -HD) ADANA

- Adana'nın Kozan ilçesinde bir petrol istasyonundan otomobiline akaryakıt almak için gelen vatandaş aracının motor bölümünden yavru kedi sesi geldiğini fark etti. Otomobil sahibi ve akaryakıt satış görevlisi aracın tamponunda yavru kedilerin olduğunu fark etti. Otomobil sanayiye götürülerek yavru kediler sıkıştıkları bölümden çıkarıldı. Edinilen bilgiye göre olay Şevkiye Mahallesi Adana Caddesi üzerinde bir akaryakıt istasyonundan otomobiline yakıt almaya gelen Abdullah Özkan adlı vatandaş ve satış görevlisi Ahmet Özdemir adlı vatandaş otomobilin motorundan yavru kedi sesi geldiğini fark ettiler. Yavru kedileri kendi imkanları ile aracından çıkaramayacaklarını anlayan otomobil sahibi ve istasyon görevlileri aracı sanayiye götürerek yavru üç adet kediyi sıkıştıkları yerden kurtardılar. Otomobiline on gün boyunca binmediğini ancak on gün sonra otomobiline yakıt almak için Gedikli mahallesinden Kozan ilçesinde petrol istasyonuna geldiğini söyleyen otomobil sahibi Abdullah Özkan; "Petrole gelmiştim. Petrolde yakıt alacaktım. Arkadaşlar araçtan ses geliyorlar dedi.
Sonra baktık aracın motor muhafaza bölümünün orda yavru kediler var. Hemen sanayiye götürerek yavru kedileri aracın motor bölümünden sıkıştıkları yerden kurtardık. Bir hafta on gündür araca binmemiştik araba orada artık anneleri gelmiş yavrulamış. Köye gittim ama orada da bulamadım. Şimdi yazlığın oraya gideceğim bakacağım orada da bulamaz isem barınağa vereceğim başka çaremiz yok. Hatta az önce şırınga ile su verdik yavru kedilere. Birazdan süt te vereceğiz. Yazık şu Ramazan günü bu hayvanlar aç susuz kalmışlar. İnşallah çok değillerdi ve araçtan düşmemişlerdir." dedi.
Yavru kedilerin sesini fark eden istasyon görevlisi Ahmet Özdemir; "Abdullah bey otomobiline yakıt almak için istasyonumuza gelmişti. Yakıt veriyorduk arabadan kedi sesi geliyordu baktık arabanın altında kedi var üç tane yavru kedi çıktı" şeklinde konuştu.

4 Haziran 2018 Pazartesi günü yayınlandı