Vali Memiş’ten 91 yaşındaki şehit annesine ziyaret

Ziyaretten detaylar
Trafik Kazası Şehit Babası Şehit Annesi Yaşlılar Haftası Şehit Ailesi 

-Röp.

( ERZURUM ) ERZURUM

- Erzurum Valisi Okay Memiş, Yaşlılar haftasında şehit ailesini yalnız bırakmadı. Yaşlılar haftası dolayısıyla Aile sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş ile birlikte Bayram ailesini ziyaret eden Vali Okay Memiş 86 yaşındaki şehit babası Ahmet Bayram ve anne Sebiye Bayram ile bir süre sohbet etti. 2013 yılında trafik kazası sonucu şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Murat Bayram’ın babası ve annesinin elini öpen Vali Memiş, Yaşlılar haftasında Bayram ailesiyle birlikte olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

91 yaşındaki Şehit annesi Sebiye Bayram’ı Nene Hatun’a benzeten Vali Okay Memiş, “Biz vakit fırsat buldukça bütün vatandaşlarımızın hizmetinde olduğumuzu söylüyoruz. Nene Hatun teyzemiz ve hacı amcamızın ziyaretine geldik bugün. Belli bir yaşın üzerindeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını Aile sosyal politikalar uzmanları olarak yakından takip ediyoruz. Per zaman kendilerinin yanındayız. Onlara hizmet etmek bizim vazifemiz. Bütün şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum” diye konuştu.
Şehit polis memuru Murat Bayrak’ın 86 yaşındaki babası Ahmet Bayram ise ziyaretten dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Allah devletimize zeval vermesin. Ziyaretleri ile onurlandık” dedi.
Şehit ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Okay Memiş, anne Sebiye Bayram’a yaşlılar haftası dolayısıyla çiçek verdikten sonra evden ayrıldı. (ŞG-AT)
20 Mart 2019 Çarşamba günü yayınlandı