Vali Elban oyunu kullandı - AĞRI

- Ağrı Valisi Süleyman Elban'ın oyunu kullanacağı okula gelmesi - Vali Elban'ın vatandaşlarla sohbet etmesi - Vali Elban'ın oyunu kullanması - Vali Elban ile röportaj - Ağrı Ağrı Valisi Süleyman Elban, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla Abide Mahallesindeki 75. Yıl Orta Okulunda oyunu kullandı.Çıkışta açıklama yapan Vali Elban, haftalardır huzur içerisinde bir seçim yapılabilmesi için tüm çalışmaların yapıldığını ifade etti.
Halen sandıkların olduğu yerlerde vatandaşın huzur ve güven içerisinde oylarını kullanabilmesi için güvenlik güçleri ve sandık görevlilerinin görevi başında olduğunu ifade eden Elban, "İnşallah kazasız belasız, kimsenin burnu bile kanamadan huzur içerisinde bir seçim geçiririz. İnşallah seçim sonuçları da ülkemize, milletimize, ilimize ve tüm adaylara hayırlı olur diye temenni ediyorum." diye konuştu.
Gazetecilerin kapalı köy yolları ile sandıkların ulaşmadığı bir bölge olup olmadığı şeklinde soru üzerine Vali Elban, şunları kaydetti:"Dün akşamdan itibaren sandıkların en ücra köylere ulaşmasıyla ilgili çalışmalar arkadaşlarımız başlamıştı zaten. Sabah oy verme saati itibariyle ilimizdeki tüm köylerimizde ve belediye sınırları içerisinde sandıklarımızda oy kullanma işlemi devam ediyor. Her hangi bir kapalı köy yolumuz, ulaşılamayan bir sandık bölgemiz yok. Şuanda tamamında oy verme işlemi devam ediyor. Sandıkların oy sayım işlemi sonrası süratlice ilgili ilçe seçim kuruluna intikaliyle ilgili yollarımızda, özellikle yüksek bölgelerimizde yoğun kar yağışından dolayı kar dolan, tipiden kaynaklı kapanmalar yaşanıyor. O yüzden ilgili teknik ekiplerimiz sürekli tipinin doldurduğu alanlarda yolu sürekli açık tutmak için gayret gösteriyorlar. Şuana kadar bize intikal eden hem yollar hem de sandık bölgesinde Allah'a şükür bir kaza, bela, kavga ve her hangi bir nahoş olayımız yok."
İlçe Seçim Kurulu Güvenlik Güçleri Köy Yolları Allah Kar Yağışı 

31 Mart 2019 Pazar günü yayınlandı