Üniversiteli öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destek - BİLECİK

- Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve vatandaşların katıldığı yürüyüşten detaylar - Grubun slogan atması - İstiklal Marşının okunması - Kaymakam Kadir Duman'ın konuşması - Belediye Başkanı Vedat Kazıcı'nın konuşmasıÜniversiteli öğrencilerden Zeytin Dalı Harekatı'na destekBİLECİK (AA) - Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Gölpazarı Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'na destek vermek amacıyla yürüyüş düzenlendi.
Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen Kaymakam Kadir Duman, Belediye Başkanı Vedat Kazıcı, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları, üniversite öğrencileri ile vatandaşlar, İlçe Jandarma Komutanlığı önüne kadar ellerinde Türk bayraklarıyla yürüdü.Duman, saygı duruşu, İstiklal Marşı'nın okunması ve ilçe Müftüsü Harun Aydoğdu'nun okuduğu duanın ardından yaptığı konuşmada, dün olduğu gibi bu gün de Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı ile terör yuvalarını tek tek temizlediklerini ifade etti.
Duman, bu güne kadar bin 500'den fazla teröristi etkisiz hale getirdiklerini belirterek, ''10 bin 700 kilometre öteden ABD, DEAŞ bahanesiyle Suriye'ye geliyor orada YPG, PKK'yı silahlandırıyor, ülkemize karşı havan mermileriyle topu ve tüfeği ile saldırtıyor ama 911 kilometre sınır olan Türkiye bu olaya sesiz kalması bekleniyor. ABD ve batı bunu bekler ama Müslüman dünya bunu beklemek zorunda değil. Son kalemizi yıktırmak istiyorlar, yıktırmayacağız, vatanımızı böldürmeyeceğiz.'' dedi.
Kazıcı ise Zeytin Dalı Harekatı ile uzun yıllardır ülkenin başındaki terör belasının yok edileceğini kaydetti.

Saygı Duruşu Siyasi Parti Sivil Toplum Öğrenciler Mermi 

16 Şubat 2018 Cuma günü yayınlandı