Üniversite öğrencilerinden yüz güldüren kampanya - TEKİRDAĞ

- Öğrencilerin okula gelmesi - Yardım malzemelerinin teslim edilmesi - Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Hicran Özlem Ilgın ile röportaj - Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu öğrencisi Özgür Balcı ile röportaj - NKÜ Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasıyla üniversiteliler, özel eğitim alan otizmli öğrencileri sevindirdiTEKİRDAĞ (AA) - Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü üyeleri, yaptıkları yardım kampanyalarıyla ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.NKÜ Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü üyeleri, Şehit Öğretmen Neşe Alten Anaokulu'nda eğitim gören ihtiyaç sahibi otizmli öğrenciler için yardım kampanyası başlattı.Kampanya sonucu toplanan mont, kazak, pantolon ve ayakkabı gibi malzemeler, kulüp üyeleri tarafından öğrencilere teslim edildi.Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Dr. Hicran Özlem Ilgın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü'nün 3 yıldır yardım kampanyası faaliyetlerini sürdürdüklerini söyledi.

- "3 binin üzerinde öğrenciye yardım gönderdik"Ilgın, bugün özel eğitim alan öğrencilere hediyelerini teslim etmekten dolayı ayrıca mutlu olduklarını belirterek, "Bugüne kadar 90 okula yardım ulaştırdık. 3 binin üzerinde öğrenciye yardım gönderdik. Çok güzel bir kampanya oldu. Bugün de eşyaları teslim ederek güzel bir şekilde kampanyayı sonlandıracağız. Bizimle irtibata geçerek yardımda bulunmamıza katkı sağlayan ve yardım kampanyalarımızı destekleyen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Bütün Anadolu'ya yardım gönderdiklerini aktaran Ilgın, kendilerinden yardım talep eden bütün şehirlere öğrenciler tarafından yardım toplanıp gönderildiğini dile getirdi.Şehit Öğretmen Neşe Alten Anaokulu Müdürü Lütfiye Sertdamar da yardım kampanyasının çok anlamlı olduğunu ifade ederek, öğrencilerinin yüzünü güldüren kulüp üyelerine teşekkür etti. - "Amacımız Trakya'dan bütün Türkiye'ye uzanan yardım eli olmak"Marmaraereğlisi Meslek Yüksekokulu öğrencisi Özgür Balcı ise insanların yüzünün gülmesine vesile oldukları için çok sevindiklerini dile getirerek, "Kulüp olarak 3 yıldır yardım kampanyalarımıza devam ediyoruz. Çok sayıda öğrenciye yardım ulaştırdık. İhtiyaç sahibi öğrencilere yardım ulaştıran insanlar olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün özel eğitim alan öğrencilerin yüzünü güldürmüş olmanın gururunu yaşıyoruz. Amacımız Trakya'dan bütün Türkiye'ye uzanan yardım eli olmak." diye konuştu.

Yardım Kampanyası Muhabir Otizm Sevindik Öğrenciler 

14 Mart 2018 Çarşamba günü yayınlandı