Ümraniye'de hastane önünde öldürülen çiftin cenazesi Adli Tıp'tan alındı

Aileden detay görüntü
Hastane Cenaze Kamera Cinayet Anı Cinayet 

-Alınan röportaj
-Cenazenin çıkışı
--arşiv-
-Güvenlik kamerası görüntüleri
-Olay yeri görüntüleri
-cinayet anından görüntü
-zanlının kaçması
-hastane önünden detay görüntü
-alınan önlemlerden görüntü
-ölen şahısların fotoğrafları

( İSTANBUL ) İSTANBUL

- Ümraniye'de dün hastane önünde öldürülen Ramazan ve Suzan Sarı çiftinin cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alındı. Yakınları, Sarı çiftinin 6 yaşında bir çocukları olduğunu söyledi.

Dün Ümraniye'de önceden husumetli olduğu iddia edilen kişi tarafından defalarca ateş edilerek öldürülen Ramazan ve Suzan Sarı çiftinin Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki cenaze işlemleri tamamlandı. İşlemleri tamamlanan çiftin cenazeleri yıkama ve defin işlemleri yapılmak üzere Adli Tıp'tan alındı. Ramazan Sarı'nın dayısı Nihat Turhan, hüzünlü bir şekilde yaşanan olayı anlatarak, "Daha önceden husumetleri vardı bunların biz ara bulmaya çalıştık. Nitekim olmadı. Yine bir cinayet meselesi çıktı kimin yaptığı da belli değil" dedi.
Sarı çiftinin bir diğer akrabası Ayhan Çelik ise Ramazan Sarı'nın daha önceki olayda yaralanmasıyla ilgili tedavi amacıyla hastaneye geldiğini kaydederek, "Daha öncede bir olay olmuştu orada yaralanmıştı. O olaydaki dolayı yaralarına baktırmak ve tedavi olmak için gelmişti. Yani bunu yapan adam daha öncede yaraladı. Tehdit var her şey var yani" diye konuştu.
Öte yandan Sarı çiftinin yakınlarından 6 yaşında bir çocukları olduğu öğrenildi.
23 Mayıs 2018 Çarşamba günü yayınlandı