Tuzla'da şehir magandalarının kahvehaneye silahlı saldırısında yaralanan şahıs hayatını kaybetti

Saldırı anları
Hastane Silahlı Saldırı Kahvehane Cep Telefonu Saldırı 

-Ölen şahsın fotoğrafı

( İSTANBUL )- Tuzla'da kahvehane saldırısında yaralananlardan biri hayatını kaybetti- Çay içmek için kahvehaneye geldi hayatını kaybetti İSTANBUL

- Tuzla'da kahvehaneye silahlı saldırı düzenlenmiş, olayda iki kişi yaralanmıştı. Yaralılardan Halil Elmas'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, saldırı anları cep telefonu kamerasına saniye saniye yansımıştı. Olayda hayatını kaybeden Halil Elmas'ın kahvehaneye çay içmek için gittiği iki grup arasında çıkan kavga sırasında araya girmek isterken , seken kurşunlardan dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay geçtiğimiz cuma akşamı 22.00 sıralarında Aydınlı Mahallesi Köyiçi'nde bulunan bir kahvehanede meydana gelmişti. Cihan T., beraberindeki kişiyle kahvehaneye geldi. Burada arasında husumet olduğu Fuat .K ile tartışmaya başladı.
Tartışmanın büyümesi üzerine C.T silahla ateş açmay başladı.
Olayda Fuat K. ile kahvaheneye çay içmeye gelen ve kavgayı ayırmaya çalışan Halil Elmas yaralandı. Halil Elmas hastanede yapılan tüm müdahaleler rağmen hayatını kaybetti Öte yandan saldırı anları cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.Görüntülerde şahıs elinde silahla kahvehaneye giriyor. Ardından bir süre sonra dışarı çıkıp aracına biniyor. Aracından silahla ateş açmaya başlayan şahıs ardından kaçmaya çalışıyor. Vatandaşlar ise panikle ambulans çağırıyor. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
20 Mayıs 2019 Pazartesi günü yayınlandı