TÜRSAB Başkanı Ulusoy “Afrin harekatı turizmi olumsuz etkilemez”

Başaran Ulusoy röp.
Uçak Seferleri Turizm Sezonu Toplantı Hanlı Umutlu 

-Toplantıdan genel,detay

( MUĞLA ) MUĞLA

- Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan TÜRSAB üyeleri ile bir araya gelen TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy Afrin’e düzenlenen “Zeytin Dalı” operasyonunun 2018 turizmine olumsuz yönde etkisi olmayacağını açıkladı.
Bodrum’daki üyeleri ile bir araya gelen Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy 2018 turizminin çok iyi geçeceğini açıkladı.
Üyeleri ile yaklaşık 1 saat konuşan Ulusoy Genel Kurul Seçimlerinde bir daha aday olmayacağını da paylaştı. Yaklaşık 2 saat süren toplantının ardından TÜRSAB Bodrum şubesi başkanı Ulusoy’a geçmişten bir resmi, Milas’ın narenciyeleri ve Bodrum’un narenciyeleri hediye edildi. “Müttefiklerimiz adam gibi hareket etsin” Afrin’e düzenlenen “Zeytin Dalı” operasyonunun Türkiye turizmine olumsuz bir etkisi olmayacağını söyleyen Başaran Ulusoy Müttefiklerin adam gibi hareket etmesi gerektiğini vurgulayarak “2018 turizmine “Zeytin dalı” operasyonunun olumsuz bir etkisi olmaz. Afrin operasyonunun erken biteceğini umut ediyorum. Mehmetçiğimiz orada bizler için mücadele ediyorlar. Askerimizin bu kutsal vazifelerinde başarılar diliyorum. Hepsinin sağ salim geri dönmelerini arzu ediyorum. Ateş çemberinin etrafından olan Türkiye’nin komşularının dert değil, zevk vermesi lazım. Güvenliğimiz için ordayız. Reyhanlı’ya ve Kilise atılan roketlerin, bombaların acısını yaşıyoruz. Türkiye bunu hak etmiyor. Bundan sonra müttefiklerimizde adam gibi hareket etsinler. Tekrar söylüyorum bu harekatın turizme olumsuz bir etkisi olmaz” şeklinde konuştu.
Ortadoğu’dan Ege’ye direk uçak seferleri gerekiyor Bodrum ve Ege Bölgesine Ortadoğu’dan turist getirmek gerektiğini söyleyen Başaran “Orta doğudan gelenlerin en çok rahat edeceği yer Türkiye. Yaşam ve aile bakımından ve kültür bakımından en rahat ettikleri yer Türkiye. Ortadoğu’dan Bodrum’a, Marmaris’e, Fethiye’ye direk uçak seferlerinin yapılması, charter yapılması gerekiyor” ifadelerini kullandı Başaran, 2018 yılı turizm sezonundan umutlu olduğunu ve iç turizm sayısının artacağını söyleyerek sözlerine son verdi. (EA-
3 Şubat 2018 Cumartesi günü yayınlandı