Türk bayrağını öpen çocuklar ödüllendirildi - ŞANLIURFA

- Belediye Başkanı Menderes Atilla ile çocukların sohbet etmesi - Çocukların talepte bulunması - Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın çocuklara bisiklet ve Türk Bayrağı hediye etmesi - Çocukların bisiklet sürmesi - Şanlıurfa 'nın Ceylanpınar ilçesinde, 29 Ekim sabahı İlçe Jandarma Komutanlığı önündeki bayrağı öptükleri görüntüleriyle medyada yer alan çocuklara bisiklet ve çeşitli hediyeler verildi - Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla: - "Yaptıkları bu hareket hem bizi sevindirdi hem gururlandırdı. Kendilerine bu hareketlerinden dolayı da sürpriz hazırladık" - Çocuklardan Muhammet Ali Çetin: - "Bayrağımız bizim her şeyimizdir ondan dolayı öptük. Daha sonra bayrağımızı selamlayarak gittik"ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa 'nın Ceylanpınar ilçesinde 29 Ekim sabahı İlçe Jandarma Komutanlığı önündeki bayrağı öptükleri görüntüleriyle medyada yer alan çocuklar, belediyede misafir edildi.Ceylanpınar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çocukları makamında kabul eden Belediye Başkanı Menderes Atilla, Mehmet Aşkın ve Muhammet Ali Çetin ile bir süre sohbet etti. Başkan Atilla, çocuklara Türk bayrağı, bisiklet ve satranç takımı verdi.Öte yandan çocuklar Başkan Atilla'ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istediklerini ve bu konuda kendilerine yardımcı olunmasını istediler. Başkan Atilla ise bu isteği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ileteceğini ifade etti.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Atilla, çocukların bayrak ve vatan aşkıyla büyüdüklerini belirtti.
Çocukları ve ailelerini bir kez daha tebrik ettiğini aktaran Atilla, şunları kaydetti:"Bu iki kardeşimiz 29 Ekim'de İlçe Jandarma Komutanlığı önünden geçerken, bayrağı görüyorlar. Bisikletlerinden inerek bayrağa selam verip öpüyorlar. Bu kardeşlerimizin kimlikleri belediyemiz Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından tespit edildi. Mehmet Aşkın ve Muhammet Ali Çetin'i bugün belediyemizde ağırladık, misafirimiz oldular. Yaptıkları bu hareket hem bizi sevindirdi hem gururlandırdı. Kendilerine bu hareketlerinden dolayı da sürpriz hazırladık. Biliyoruz ki bütün çocuklarımız, yüreklerinde vatan ve bayrak sevgisiyle yetişiyor. Ailelerimiz ve öğretmenlerimiz, çocuklarımızı bu şekilde yetiştiriyorlar" - "Bayrağımız bizim her şeyimiz"Muhammet Ali Çetin, bayrağın her şeyleri olduğunu ifade ederek, "Bisikletle oradan geçerken asılmış büyük bayrağımızı gördük, bisikletten inerek selam verip, öperek başımızın üstüne koyduk. Bayrağımız bizim her şeyimizdir ondan dolayı öptük. Daha sonra bayrağımızı selamlayarak gittik." dedi.
- "Cumhurbaşkanımızı görmek istiyoruz"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek istediklerini dile getiren Mehmet Aşkın ise bu konuda Başkan Atilla'nın kendilerine yardımcı olunmasını isteyerek, "Bisikletle oradan geçerken asılmış büyük bayrağımızı gördük. Arkadaşımla bir anda durarak bayrağa selam verip öptük. Daha sonra bisikletimize binerek oradan uzaklaştık. Belediye başkanımızdan bir istekte bulunduk. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Ceylanpınar'a geldiğinde onu göremedik. Başkanımız bizi Ankara'ya götürsün, Cumhurbaşkanımızı görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Öğretmenler Öğretmen Satranç Bisiklet Göreme 

2 Kasım 2018 Cuma günü yayınlandı