Tur midibüsü şoförlerinden Rus rehbere feci dayak kamerada

(Cep telefonu görüntüleri)
Dövme Kamera Irak Dayak 

-Rus rehber ve şoförler midibüs içerisinde tartışma
-Şoförlerin Rus rehberi dövmesi
-Çevredekilerin kavgayı ayırması
-Rehberin yüzü kanlar içerisinde kalması
-Görüntüleri çeken rus turistin bağırması

( ANTALYA )- 2 tur midibüsü şoförü, araç içinde tartıştıkları Rus rehberi küfürler yağdırarak tekme ve yumruklarla dakikalarca dövdü- Gözaltına alınan 2 şoförün de işine son verildi ANTALYA

- Antalya’da iki tur şoförü, tartıştıkları Rus rehberi midibüs içerisinde yumruk ve tekmelerle feci şekilde dövdü. Firma yetkilileri ile çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kurtulan Rus rehberin yüzü kanlar içerisinde kalırken, görüntüleri çeken Rus turist de hayatının şokunu yaşadı. Gözaltına alınan iki şoför serbest bırakıldıktan sonra bağlı bulundukları taşımacılık şirketi tarafından görevlerine son verildi.
Olay, yaklaşık 2 hafta önce Antalya Havalimanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, özel bir tur firmasına ait midibüs içerisinde iki şoför ve Rus rehber arasında turistleri havalimanına bıraktıktan hemen sonra tartışma çıktı. Tur midibüsü içinde başlayan tartışma ilerleyen dakikalarda yerini kavgaya bıraktı. İki şoför aralarına aldıkları Rus rehbere küfürler yağdırarak tekme ve yumruklarla dakikalarca dövdü. Firma yetkilileri ile çevredeki vatandaşların araya girmesiyle kurtulan Rus rehberin yüzü kanlar içerisinde kalırken, görüntüleri çeken Rus turist de hayatının şokunu yaşadı.Olay sonrası iki şoför gözaltına alınıp serbest bırakılırken taşımacılık şirketi tarafından iki şoförün işine son verildi.
Olay anı yine rehber olduğu tahmin edilen bir Rus kadın turist tarafından saniye saniye kaydedildi. (SM-
27 Eylül 2018 Perşembe günü yayınlandı